Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Επιχείρηση αναζωογόνηση σε hotel spa!

Εξειδικευμένες υπηρεσίες και στιγμές χαλάρωσης σε ξενοδοχεία ανά την Ευρώπη που είναι μοναδικά στο είδος τους.


Με την παρατεταμένη παραμονή των αλκυονίδων ημερών φέτος τον χειμώνα δεν νιώσαμε πραγματικό κρύο κι έχουμε ήδη προετοιμαστεί για την επόμενη εξόρμησή μας, που μόνο με χειμωνιάτικη δεν θα μοιάζει. Αυτήν την Κυριακή σάς προτείνουμε ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία spa στην Ευρώπη, τα οποία έχουν κατακτήσει διακρίσεις για τις παροχές και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους.


«Principe Spa», Forte dei Marmi, Ιταλία


Μέλος των Leading Hotels of the world, το «Principe Spa» είναι ένα τετραώροφο lounge με θέα στις Αλπεις, κομψή επίπλωση με τις υπογραφές Armani Casa και B & B Italia. Το γεμάτο φως spa, φτιαγμένο από λευκή πέτρα Paloma και γυαλί, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σάουνες, χαμάμ και πέντε δωμάτια θεραπείας, σου εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή ακόμη και στα μέσα του χειμώνα, με θερμοκρασίες καλές ώστε να μπορείς να χαρείς την εξαίρετη εξοχή της περιοχής.


Οι θεραπείες ξεκινούν από 95 ευρώ και περιλαμβάνουν από αναζωογόνηση του προσώπου με συστατικά από τον Αμαζόνιο έως και χαλαρωτικές αντιγηραντικές κι ενυδατικές θεραπείες με προϊόντα Bellefontaine από τις ελβετικές Αλπεις.


Το Egoista Spa είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και θα δείτε ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες. Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες είναι αυτές για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και κατά της γήρανσης των κυττάρων.


«D-Hotel Maris», Τουρκία


Ψηλά στην πλαγιά ενός λόφου, στα νοτιοδυτικά της Τουρκίας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το ονειρικό ηλιοβασίλεμα από μία από τις πέντε ιδιωτικές παραλίες του ξενοδοχείου.


Το «D-Hotel» διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με τεράστιες βεράντες και ξαπλώστρες, όπου μπορείς να τεμπελιάσεις ανενόχλητος ώρες ολόκληρες και να γευτείς τους τοπικούς μεζέδες. Αν πάλι έχετε στο μυαλό σας μια πιο active απόδραση, τότε δεν θα απογοητευτείτε, εφόσον υπάρχουν γήπεδα τένις, μπάσκετ, εξωτερικές κι εσωτερικές πισίνες, wakeboarding, windsurfing, θαλάσσιο σκι, σχολή ιστιοπλοΐας, καθώς και ένα κέντρο καταδύσεων.


Στη συνέχεια υπάρχει το πολύ γνωστό spa με προϊόντα ESPA. Δοκιμάστε το μασάζ Aegean Sea Shell με ζεστά έλαια, τα οποία βοηθούν στην αποσυμφόρηση του στρες. Το πολυτελές, λευκό, μαρμάρινο χαμάμ είναι ό,τι πρέπει για στιγμές χαλάρωσης. Δοκιμάστε μια θεραπεία scrub ακριβώς μετά το χαμάμ για τέλεια απολέπιση.


«Viva Mayr», Αυστρία


Σε μια μαγευτική τοποθεσία, με φόντο βουνά και λίμνες, θα βρείτε ένα ξενοδοχείο να περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους παντού και δωμάτια φωτεινά με λιτή επίπλωση.


Υπάρχει ένα υπαίθριο εστιατόριο με ψάθινες αναπαυτικές πολυθρόνες ακριβώς πάνω στη λίμνη, όπου μπορείτε να γευματίσετε υγιεινά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το spa του ξενοδοχείου δεν εξυπηρετεί αποκλειστικά καλλωπιστικούς σκοπούς, αλλά ειδικεύεται και στην απώλεια βάρους.


Οι δίαιτες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε διαφέρουν ανάλογα με τον στόχο του κάθε επισκέπτη. Κυμαίνονται από πολύ αυστηρή νηστεία, με το πρώτο στάδιο να περιλαμβάνει μόνο υγρά και άλλες λιγότερο αυστηρές εκδοχές, με μικρά γεύματα πρωτεϊνών και λαχανικών.


 Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί κανόνες σχετικά με τα γεύματά σας, τους οποίους πρέπει να τηρείτε σωστά. Οι θεραπευτές και διατροφολόγοι σάς εκπαιδεύουν να αποκτήσετε καθημερινές, σωστές διατροφικές συνήθειες, τονίζοντας τον ευεργετικό ρόλο του λιναρόσπορου, των τροφών πλούσιων σε ωμέγα-3 και διακηρύσσοντας τον κανόνα ότι απαγορεύεται το φαγητό μετά τις 5.00 το απόγευμα.


«Longevity Wellness Resort», Algarve, Πορτογαλία


Πολύ κοντά στη λιθόστρωτη λουτρόπολη Caldas de Monchique, η οποία φημίζεται για τις αλκαλικές πηγές της, βρίσκεται η ηλιόλουστη Algarve και το «Longevity Wellness Resort», που είναι γνωστό για τις θεραπείες μακροζωίας, οι οποίες επικεντρώνονται στην πρόληψη ασθενειών μέσω του ελέγχου τοξικών συνήθειων της καθημερινότητάς μας. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από θεραπείες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν εντοπισμό τροφικών δυσανεξιών, βελονισμό, προγράμματα αποτοξίνωσης, θεραπείες αντιγήρανσης και αναζωογόνησης του δέρματος, όπως και ειδικευμένα μασάζ που βοηθούν στην απώλεια βάρους και την αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας.


Παράλληλα, αν δεν σας ενδιαφέρει και τόσο η απώλεια βάρους, η περιοχή είναι απόλυτα γραφική με νόστιμο παραδοσιακό φαγητό και πλούσια φυσική ομορφιά.


«Vichy Spa Hôtel Les Célestins», Γαλλία


Το «Vichy Spa Hôtel Les Célestins» βρίσκεται στις όχθες της Lac d’Allier, στο Vichy της Γαλλίας, απέναντι από το Vichy Golf Course, στην καρδιά της πόλης. Είναι πέντε αστέρων, προσφέροντας στους επισκέπτες του εδώ και πάρα πολλά χρόνια άψογη διαμονή και μερικές από τις καλύτερες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα.


Το πιο διάσημο δωμάτιό του είναι η προεδρική σουίτα, η οποία είναι 120 τ.μ. με καταπληκτική θέα στα πάρκα που περιβάλλουν το ξενοδοχείο. Στον έβδομο όροφο μπορείτε να χαλαρώσετε στο σολάριουμ ή στην πανοραμική βεράντα μέσα στη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης που έχει θέα στο Parklands και στη λίμνη Allier.


Συνδεδεμένο με το ξενοδοχείο, το spa Les Celestine’s εκμεταλλεύεται τις ιαματικές πηγές της περιοχής Vichy προσφέροντας εξατομικευμένη ιατρική φροντίδα που θα σας επιτρέψει να στοχεύσετε με ακρίβεια στις ανάγκες σας και τους στόχους σας. Οι θεραπείες σχετίζονται με απώλεια βάρους, αποτοξίνωση, διαχείριση του στρες, πόνους στην πλάτη ή τη γενική ευεξία.


Editor’s Tips


Στο  «Vichy Spa Hotel Les Celestins» θα βρείτε τα καλύτερα πακέτα διαμονής για τις εγκύους που επιθυμούν να συνδυάσουν διακοπές στην πλούσια φύση με φυσικοθεραπεία και ειδικευμένα μασάζ.


Κάντε κράτηση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Principe». Εκεί θα φάτε εξαιρετική τοσκανέζικη κουζίνα. Επιλέξτε ζυμαρικά με χτένια ή ζουμερό αρνάκι.


Κατά τη διαμονή σας πάρτε μαθήματα υγιεινού μαγειρέματος από την ομάδα και τον head chef του ξενοδοχείου «Viva Mayr» στην Αυστρία.


Επισκεφτείτε το lenasblackbook.com για μια πιο εκτενή αναφορά.


«Divani Apollon Palace Thalassoterapie & Spa»


Ξεκινώντας από το κοντινό μας Καβούρι, στο «φιλέτο» της Ελληνικής Ριβιέρας, το ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace Thalassotherapie & Spa» διαθέτει 280 πολυτελή δωμάτια, με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού. Το spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας του εκτείνεται σε 3.500 τετραγωνικά μέτρα, με μια τεράστια εσωτερική πισίνα, δωμάτια σάουνας, υδρομασάζ, ατμόλουτρα, αίθουσα χαλάρωσης και πολλές σουίτες ομορφιάς, όπου μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια έμπειρων και να απολαύσετε θεραπείες προσώπου και σώματος των γνωστών εταιριών Thalgo και St. Barth. Για το έτος 2013 το ξενοδοχείο κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου spa στην Ελλάδα από τα World Travel Awards.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...