Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με μια σφαίρα στην ήδη πληγωμένη του καρδιά!

Αυτοκτονία-σοκ 17χρονου στον Βόλο από ερωτική απογοήτευση.


Με έναν πυροβολισμό στην ήδη ραγισμένη καρδιά του, ένας ανήλικος έβαλε τέλος στον πόνο και στη δυστυχία που τον πλημμύρισε όταν χώρισε από την αγαπημένη του… Χθες το πρωί ο 17χρονος μαθητής του 8ου Λυκείου Βόλου ζήτησε από την κοπέλα του, μια μαθήτρια Γυμνασίου, να τα ξαναβρούν. Να είναι και πάλι μαζί. Εκείνη όμως αρνήθηκε. Ο κόσμος του κατέρρευσε και πριν φύγει της είπε ότι θα αυτοκτονήσει. Λίγες ώρες αργότερα ο χρόνος πάγωσε…


Το ανήλικο αγόρι επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του που τον μετέφερε με το μοτοποδήλατό του και έφυγε αφήνοντάς τον μόνο, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε. Ο 17χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του και κλείστηκε στο δωμάτιό του. Το στήριξε στο στήθος του, στη θέση της καρδιάς, και πάτησε τη σκανδάλη. Μόλις ο 15χρονος αδελφός του άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο και η εικόνα που αντίκρισε του λύγισε τα πόδια. Ο 17χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα, μέσα σε λίμνη αίματος.


Αμέσως στο σπίτι της οικογένειας, στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο για το νεαρό παιδί ήταν ήδη πολύ αργά… Οι άντρες της Ασφάλειας που άρχισαν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν τον μαθητή στο απονενοημένο διάβημα κατάφεραν σύντομα να δώσουν απάντηση στο βασανιστικό «γιατί».


Χαμηλών τόνων


Υστερα από καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς αλλά κυρίως ο φίλος του που τον είδε τελευταία φορά ζωντανό, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κίνητρο της αυτοχειρίας ήταν η ερωτική απογοήτευση. Ο  17χρονος ήταν ένα ήσυχο παιδί που είχε ιδιαίτερη έφεση σε εκκλησιαστικά θέματα και συμμετείχε ενεργά στις λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας του. Μάλιστα ήθελε να μπει στην ιερατική σχολή και να γίνει ιερέας.


«Ηταν ένα αξιοπρεπές παιδί που ήταν κοντά στην Εκκλησία. Χαμηλών τόνων, υπερήφανο, που δεν έδειχνε τη φτώχεια που περνούσε» ανέφερε, φανερά συγκινημένη, για τον μαθητή της η διευθύντρια του 8ου Λυκείου Βόλου Αγγελική Γκούρου.


Ο 49χρονος πατέρας του είναι άνεργος και διαζευγμένος εδώ και χρόνια. Τόσο ο 17χρονος όσο και ο 15χρονος αδελφός του ζούσαν μαζί του και τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Καθημερινά εξασφάλιζαν τα προς το ζην στο συσσίτιο της Εκκλησίας.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...