Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Τον Καμαρά για ρόλο Μιραλάς στο λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί τον κοινό μάνατζερ που έχει με Τζιμπούρ και Αμπντούν.

Μετά τον αγωνιστικό χώρο, η κόντρα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί και σε μεταγραφικό επίπεδο εν όψει καλοκαιριού. Ηδη στο λιμάνι συζητείται το όνομα του Αμπντούλ Καμαρά που ξεχωρίζει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο 23χρονος άσος εκπροσωπείται από τον ατζέντη των Τζιμπούρ και Αμπντούν. Μάλιστα λέγεται ότι έδωσε το «παρών» προχθές στο Καραϊσκάκη και φέρεται να έκανε μια κουβέντα με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο παίκτης ανήκει στη Σοσό και αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει χρήση της οψιόν αγοράς (1,5 εκατ. ευρώ), τότε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα μπορεί να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Αλλωστε, οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν στο πλάνο μια μεταγραφή ακραίου μεσοεπιθετικού και ο ταλαντούχος winger από τη Γουινέα θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μίτσελ. Εξάλλου, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει πολλές επιλογές για τα άκρα. Στηρίζεται κυρίως στον Αμπντούν και όταν ο Αλγερινός δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως έγινε προχθές, η ομάδα δείχνει αδυναμίες. Από την άλλη, προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο το ταλέντο του Βλαχοδήμου, αλλά ο νεαρός ομογενής δεν έχει (ακόμη) την απαιτούμενη εμπειρία.

Επιπλέον, η αποχώρηση του Μιραλάς φάνηκε να δημιουργεί ένα (μεγάλο) κενό στις πτέρυγες της επίθεσης. Το στιλ του Καμαρά θυμίζει λίγο το παιχνίδι του Βέλγου. Αν και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι με όσα έδειξε έως τώρα μπορεί να γίνει ο αντι-Μιραλάς, εντούτοις δεν αμφισβητείται ότι είναι ένας παίκτης που διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική και προοπτική για το μέλλον. Και επιπλέον, όπως συνέβη με τον νυν άσο της Εβερτον, μπορεί να αποκτηθεί με ποσά που δεν κρίνονται «απαγορευτικά» για τα ελληνικά δεδομένα. Ομως την ίδια στιγμή στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως έχουν βάλει τον 23χρονο άσο μέσα στο αγωνιστικό «κάδρο» που σχεδιάζουν για τη νέα σεζόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δώσουν και το 1,5 εκατ. ευρώ της οψιόν. Κι αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξει γερή κόντρα για τις δύο ομάδες σε επίπεδο μεταγραφών το καλοκαίρι. Σκηνικό που… έφτιαξαν ήδη χθεσινά δημοσιεύματα στη Σερβία κάνοντας λόγο για εμπλοκή του Ολυμπιακού και της Ιντερ στο παιχνίδι της απόκτησης του 19χρονου επιθετικού Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Ο Καντονά έφυγε γοητευμένος από την Ελλάδα

Ο Ερίκ Καντονά αποθεώθηκε στο Καραϊσκάκη και έζησε ξανά στιγμές από το παρελθόν του μέσα στα γήπεδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομίλησε με τον «βασιλιά Ερίκ» και τον τίμησε δίνοντάς του την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο «7». Επίσης, μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ολυμπιακός παρέθεσε δείπνο στον Γάλλο που έδειξε να μένει ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία των πρωταθλητών. Για ένα τριήμερο έκανε πολλά γυρίσματα στο φαληρικό γήπεδο για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους όταν του ζητήθηκε. Σήμερα αναχωρεί από την Αθήνα, αλλά στο πρόγραμμά του είναι να επιστρέψει σύντομα ώστε να συνεχίσει τα ντοκιμαντέρ που αφορούν όχι μόνο τα μεγάλα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ακόμη τη ζωή και την κουλτούρα της ελληνικής πρωτεύουσας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...