Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Μπέμπης» επικίνδυνων αποστολών

Ο (απρόθυμος) Γ.Χ. Γεωργιάδης αναλαμβάνει (όπως και πέρυσι) να βγάλει τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου.


Τη δοκιμασμένη λύση του Γιώργου Γεωργιάδη επιστρατεύει (όπως αναμενόταν) πάλι ο ΠΑΟΚ για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Χουμπ Στέφενς.


Ο «μπέμπης», που αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο μέχρι να οριστικοποιηθεί το καλοκαίρι η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος, ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από τη «δικέφαλη» ΠΑΕ. Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, με (διπλό) στόχο να κερδίσει η ομάδα την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.


Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για απροθυμία του «μπέμπη» να δεχτεί ξανά να καθίσει ως προσωρινός στον πάγκο. Αλλωστε άκουσε αρκετά πέρυσι μέχρι η ομάδα να εξασφαλίσει τελικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Φοβόταν λοιπόν ότι σε περίπτωση που δεν πετύχει τους στόχους, από προσωρινός που είναι θα «καεί». Τελικά πείστηκε και πλέον έχει στόχο να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, να βελτιώσει την απόδοση της ομάδας αλλά και την ψυχολογία των παικτών που είχαν παραγκωνιστεί από τον Στέφενς, με αιχμή του δόρατος τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.


Ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε πάντως χθες το μεσημέρι από τη Νέα Μεσημβρία για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει όσους συνεργάστηκαν μαζί του τους τελευταίους μήνες. Στο προπονητικό παρέμεινε μόλις δέκα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τις πύλες του κέντρου. Μιλώντας ωστόσο σε ολλανδική ιστοσελίδα άφησε αιχμές για τους συνεργάτες του κάνοντας λόγο για πόλεμο που δεχόταν εκ των έσω.


«Εδώ και αρκετό καιρό ήξερα ότι αυτό θα συμβεί» ήταν το πρώτο σχόλιο του 61χρονου τεχνικού που πρόσθεσε τα εξής: «Παλεύαμε για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έχουμε φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όμως το τελευταίο διάστημα χάναμε ή φέρναμε ισοπαλία σε αρκετά ματς. Τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει ορισμένους ανθρώπους να παίζουν κάποιο ρόλο. Οταν την Κυριακή ήμασταν μπροστά με 2-0 και το ματς έληξε 2-2, ήξερα ότι έφτασε η ώρα».


«Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα»


Την έλλειψη υπομονής επικαλέστηκε σε δηλώσεις και ο βοηθός του Ολλανδού τεχνικού, ο Τον Λόκχοφ, ο οποίος είπε: «Σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχει υπομονή, ειδικά όταν τα αποτελέσματα της ομάδας είναι απογοητευτικά. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα αποτελέσματά μας ήταν απογοητευτικά. Τότε καταλαβαίνεις ότι η απόλυση είναι ένα ενδεχόμενο. Ωστόσο ήρθε απροσδόκητα. Μετά περνάς από το γραφείο του προέδρου πριν τελειώσει αυτή η εμπειρία. Θα ήμασταν ευτυχείς αν τελείωνε η σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος. Ολα ήταν τέλεια οργανωμένα εδώ και γυρίζω στην Ολλανδία με πολλές σημαντικές εμπειρίες, έχοντας κερδίσει πολλά δίπλα στον προπονητή απ’ αυτή μου την παρουσία».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...