Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο real estate η Πάρις Χίλτον

08/03/2014 - 12:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ανάρτησε ενθουσιασμένη στο twitter φωτογραφία με το πρώτο πολυτελές ακίνητο που σχεδίασε, στις Φιλιππίνες.

Εως σήμερα έχει ασχοληθεί σχεδόν με τα πάντα, από συμμετοχή σε reality show μέχρι σχεδιασμό παπουτσιών. Ονειρο όμως της Πάρις Χίλτον ήταν ανέκαθεν να ακολουθήσει τα χνάρια του προπάππου της και ιδρυτή της αλυσίδας ξενοδοχείων «Hilton», Κόνραντ. Στα 33 της φαίνεται επομένως ότι ήρθε για εκείνη το πλήρωμα του χρόνου να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση στον χώρο του real estate.


Οπως αποκάλυψε αναρτώντας στο twitter τη φωτογραφία ενός συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών με την ονομασία Azure Urban Residencies στις Φιλιππίνες, αυτές τις ημέρες εγκαινιάζεται το πρώτο της ακίνητο, γεγονός που τη γεμίζει συγκίνηση. «Τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τα εγκαίνια του πρώτου μου ακινήτου αυτή την εβδομάδα. Πάντα ονειρευόμουν να ακολουθήσω τα βήματα της οικογένειάς μου» έγραψε χαρακτηριστικά.


Η νεαρή κληρονόμος φέρεται να έχει βοηθήσει στον σχεδιασμό του συγκροτήματος, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κι ένα beach club που φέρει το όνομά της. Για το εν λόγω project η Χίλτον συνεργάστηκε με την εταιρία real estate Century Properties.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.