Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Πέφτει… Ζούνη

Η τούμπα της ηθοποιού στην πασαρέλα επισκίασε το comeback Κουλιανού – Σουλιώτη.

Η αυλαία στο φετινό Athens Xclusive Designers Week τα είχε όλα: επιστροφή στις πασαρέλες δύο top models, τούμπες επί σκηνής και γερές δόσεις αισθησιασμού. Κι αν κάποιος περίμενε να κλέψει την παράσταση το πανηγυρικό comeback τόσο της Βίκυς Κουλιανού όσο και της Ιωάννας Σουλιώτη, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την πρωταγωνίστρια, η οποία άθελά της συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας!

Ο λόγος για την ηθοποιό και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη, η οποία μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του fashion show σε μούσα του σχεδιαστικού διδύμου των Celebrity Skin. Η εμφάνισή της στην πασαρέλα ήταν από μόνη της είδηση, μιας και ο ανατρεπτικός ρόλος της, έστω και πάνω στην πασαρέλα, θα αποτελούσε μαγνήτη για τα φλας των φωτογράφων. Αλλωστε όλοι ανέμεναν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη fashion άφιξή της στην πασαρέλα.

Η γοητευτική ηθοποιός άνοιξε με χαμόγελα το show, όμως λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του ένα ατύχημα προκάλεσε αμηχανία, με την ηθοποιό πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της. Τι συνέβη; Καθώς περπατούσε κι ενώ είχε φτάσει μέχρι τη μέση της πασαρέλας, η ηθοποιός πάτησε τα κορδόνια της, με αποτέλεσμα να σωριαστεί. Η απρόσμενη τούμπα της καταγράφηκε, όπως διαπιστώνετε, από τον φωτογραφικό φακό, όμως με επαγγελματική ευσυνειδησία που θα ζήλευαν και τα πιο διάσημα μοντέλα των διεθνών οίκων μόδας η Πέμυ Ζούνη σηκώθηκε και χάρισε ένα χαμόγελο στους φωτογραφικούς φακούς και σε όσους παρακολουθούσαν το show.

«Η Πέμυ Ζούνη ήταν πολύ άνετη και χαλαρή μετά την τούμπα της. Οταν επέστρεψε μάλιστα από την πασαρέλα στα backstage, γελάσαμε και με ρώτησε χαρακτηριστικά αν μου χάλασε το show. Της απάντησα ότι αυτό που λέει είναι αδιανόητο και συνεχίσαμε να γελάμε με αφορμή την πτώση της» δήλωσε ο Ελληνας σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος και συνέχισε: «Για τις ανάγκες του show φορούσε παπούτσια με κορδόνια και καθώς περπατούσε τα πάτησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της. Ηταν απίστευτα άνετη στην πασαρέλα αλλά και μετά το σόου».

Ο ίδιος μάλιστα μας αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία του με τη δημοφιλή ηθοποιό και πώς την έπεισε να ανέβει στην πασαρέλα: «Της έκανα το κοστούμι για μια παράσταση, ήρθε στο ατελιέ και αμέσως είχαμε χημεία. Στο δεύτερο ραντεβού μας έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για το σόου, είδε τις προηγούμενες επιδείξεις μόδας που είχαμε κάνει, είδε ποια ονόματα μας έχουν εμπιστευτεί κατά καιρούς και δέχτηκε με χαρά αποδεικνύοντας πόσο ροκ τύπος είναι. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησε». Εκτός από την Πέμυ Ζούνη στην επίδειξη πήραν μέρος και άλλοι εκπρόσωποι της showbiz. Ο Νίκος Ni-Vo Βουρλιώτης, η Νατάσα Καλογρίδη, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Αντα Λιβιτσάνου, η Λάουρα Νάργες, ο Zan Batist, η Κάτια Νικολαΐδου και ο Αλέξης Φούκος εμφανίστηκαν στην πασαρέλα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων!

Δύο top models στη σκηνή

Μπορεί, όπως προαναφέραμε, η Πέμυ Ζούνη, να ήταν, έστω άθελά της, το πρόσωπο της βραδιάς, όμως η παρουσία στην πασαρέλα της Βίκυς Κουλιανού και της Ιωάννας Σουλιώτη στάθηκε η αφορμή για να θυμηθούν όλοι στιγμές από το ένδοξο παρελθόν τους στον μαγικό κόσμο της μόδας. Οι δυο τους, με τον αέρα των top models που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα fashion shows, τα editοrial μόδας και τις φωτογραφήσεις για λογαριασμό γνωστών περιοδικών, έδειξαν ότι η το κεφάλαιο «πασαρέλα» δεν ξεχνιέται εύκολα.

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος με αφορμή την παρουσία των Κουλιανού και Σουλιώτη, αλλά και των υπόλοιπων λαμπερών γκεστ, δήλωσε: «Ολοι είναι φίλοι και συνεργάτες, και συμμερίζονται το όραμα των Celebrity Skin. Τους αρέσει η θεατρικότητα των σόου μας και ενδιαφέρονται πάρα πολύ να αλλάξουν τη δημόσια εικόνα τους, έστω και για πέντε λεπτά. Με ενδιαφέρουν πρόσωπα που δεν είναι «καμένα», έχουν να πουν κάτι και υπάρχει μια χημεία μεταξύ μας».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Δήμητρα Ζέρβα: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την ανακοίνωση του προέδρου...