Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Βόμβα» με τον Σαβιόλα

Οι Ισπανοί προαναγγέλλουν την αποχώρηση από το Λιμάνι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή και τη μετακόμισή του (το καλοκαίρι) στη Ρίβερ Πλέιτ.


Φωτιές άναψαν χθες στο λιμάνι του Πειραιά οι Ισπανοί! Δημοσίευμα της έγκυρης καταλανικής εφημερίδας «Sport» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χαβιέρ Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και συγκεκριμένα στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ρίβερ Πλέιτ.


«Το “ταξίδι” του Σαβιόλα στην Ευρώπη αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Εχοντας αγωνιστεί δεκατρία χρόνια σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα, το “κουνέλι” εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία αποχώρησε το 2001 για χάρη της Μπαρτσελόνα, κλείνοντας την καριέρα του εκεί.


Ο έμπειρος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2015 με τους Πειραιώτες, όμως λόγω των δύσκολων κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, όπου η κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, μπορεί να επέστρεφε στη Ρίβερ νωρίτερα» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η «Sport». Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ωστόσο ότι δεν έχουν ενδείξεις φυγής του 32χρονου σούπερ σταρ, ενώ και ο ίδιος δηλώνει -όποτε του δίνεται η ευκαιρία- απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή στη χώρα μας.


Οπως και να ‘χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ τον θέλει πάση θυσία στη διάθεσή του για τον αγώνα ρεβάνς (19/3) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη Nova εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Αργεντινός θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, επισημαίνοντας παράλληλα:


«Αυτήν τη στιγμή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έχοντας τη μέγιστη πρόθεση να το κερδίσουμε. Γιατί έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες θέλουμε οπωσδήποτε μία νίκη για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Είναι κάτι το οποίο το χρειαζόμαστε πολύ. Υστερα από αυτό το παιχνίδι θα μιλήσουμε για τη Μάντσεστερ. Μερικές φορές το μυαλό ξεφεύγει στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ισως αυτό να είναι μέρος της αιτίας για την κακή μας απόδοση στα προηγούμενα παιχνίδια».


Κλείνοντας, ο 50χρονος κόουτς αναφέρθηκε στο χτύπημα του παίκτη του ΠΑΟΚ Ινσαουράλδε στον Εντινγκά τονίζοντας: «Τα λάθη επιτρέπονται σε όλες τις φάσεις. Διαφωνούμε με την πρόθεση, όχι με το λάθος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μένει ατιμώρητη μια τέτοια ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή. Γιατί αυτές οι εικόνες φτάνουν σε οποιοδήποτε άκρο του πλανήτη».


Μπεν: Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ


Ο Μοχάμεντ Μπεν (φωτό) ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού με τις εμφανίσεις και τα τέρματά του με τη φανέλα της Βέροιας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.


Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός ο οποίος μετράει 13 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας και σχετικά με το ενδεχόμενο πρότασης από κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο από αυτόν στον οποίο αγωνίζεται είπε:


«Εχω συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Το μυαλό μου είναι στη Βέροια και στην επίτευξη των στόχων της. Αν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση για μένα από κάποια άλλη ομάδα, τότε θα δούμε». Ο Μπεν πρόσθεσε επίσης: «Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να τα καταφέρω».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...