Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Εριξαν ισόβια στη «μαύρη χήρα» του Διακοφτού

Δεν έπεισε τους δικαστές η Ευαγγελία Ζιάγκα που σκότωσε και στην συνέχεια τσιμέντωσε (μαζί με τον σύζυγο της) σε τζακούζι τον επιχειρηματία.

Την ενοχή της 52χρονης «μαύρης χήρας» Ευαγγελίας Ζιάγκα για την αποτρόπαια δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, που βρέθηκε τσιμεντωμένος τον Ιούνιο του 2010 κάτω από το… τζακούζι πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοφτό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας. Οι δικαστές κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση καταδίκασαν την κατηγορουμένη σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 3,5 χρόνια, χωρίς να της αναγνωρίσουν ελαφρυντικά. Την ίδια ώρα, αθώωσαν με ομόφωνη απόφασή τους τον 45χρονο εργολάβο, τον οποίο η ίδια είχε υποδείξει ως συνεργό της και μάλιστα ως το πρόσωπο που «έχτισε» το άψυχο σώμα του επιχειρηματία στο δάπεδο της μπανιέρας.

Η 52χρονη, αν και προανακριτικά είχε ομολογήσει τη συμμετοχή της στο στυγερό έγκλημα, στην απολογία της στο ακροατήριο επιχείρησε να αποδώσει αλλού τις ευθύνες. Ωστόσο, μολονότι παρουσίασε τον εαυτό της σχεδόν αμέτοχο στα τραγικά γεγονότα, ισχυριζόμενη ότι υπέστη σοκ όταν πιτσιλίστηκε από τις πρώτες σταγόνες αίματος και εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος αφήνοντας τη «βρόμικη» δουλειά στα χέρια του τότε συντρόφου της (έχει αποβιώσει από την επάρατη νόσο) και του συγκατηγορούμενού της εργολάβου, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων.

«Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να φωτίσουμε μία από τις πλέον σκοτεινές υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο και κατεγράφη στα εγκληματολογικά χρονικά για τη μοναδικότητά της. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρξε ούτε ένας αυτόπτης μάρτυρας όχι μόνο στην ανθρωποκτονία, αλλά ούτε καν για τη σχέση που συνέδεε το θύμα με την κατηγορουμένη. Δυστυχώς, η απολογία της δεν έπεισε τους δικαστές και ως συνέπεια είχε την απόρριψη όλων των υπερασπιστικών της ισχυρισμών» δήλωσαν οι συνήγοροι της 52χρονης Βασίλης Ταουξής και Θεανώ Νάκου.

Τα ίχνη του άτυχου άντρα είχαν χαθεί από τις 23 Μαΐου του 2009 και οι συγγενείς του τον αναζητούσαν, χωρίς αποτέλεσμα, επί σχεδόν ένα χρόνο. Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε τον Ιούνιο του 2010, όταν μια ανώνυμη επιστολή προς τη δικηγόρο του επιχειρηματία υποδείκνυε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του. Υστερα από ενδελεχή έρευνα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το μακάβριο μυστικό που είχε θαφτεί στα ντουβάρια της πολυτελούς βίλας.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...