Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πυρ και μανία με Αγγελική και «Ποπάρα»

Η γιαγιά του Μπαμπίνου Μαρία Λαζαρίδη ξεσπά κατά της τραγουδίστριας, ενώ επιτέθηκε και στην Μαλλιωτάκη, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της.

Βαθαίνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα στη σχέση μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, αλλά και η άρνησή της να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση, βάσει της οποίας η γιαγιά και ο παππούς μπορούν να επικοινωνούν και να βλέπουν από κοντά τον εννιάχρονο σήμερα γιο της Ηλιάδη και του αδικοχαμένου επιχειρηματία, τον Μπαμπίνο, είναι τα τελευταία επεισόδια ενός ακήρυχτου πολέμου.

Από την Καβάλα, όπου ζει μόνιμα, η κυρία Μαρία Λαζαρίδη ξεσπά κατά της τελευταίας αγαπημένης του γιου της κι αποκαλύπτει στην «Espresso» πως όσο και αν η Αγγελική αποφεύγει να αποκαταστήσει τη σχέση του εγγονού της με την ίδια και τον παππού του, τόσο εκείνη θα πεισμώνει, μέχρι να δικαιωθεί.

«Ημουν η πρώτη που της είπα όταν θάψαμε τον Μπάμπη πως ο πόνος της από τον χαμό του γιου μου σιγά σιγά θα μαλακώσει και πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα φτιάξει και πάλι τη ζωή της. Δεν είχα υπολογίσει όμως τότε τη σημερινή της στάση, που όσο και να θέλω να τη δικαιολογήσω, δυστυχώς, δεν μπορώ» λέει. «Μας κρατάει με τέτοιο μίσος μακριά από τον εγγονό μας, εκείνη που κάποτε μας θεωρούσε μοναδική της οικογένεια.

Κάποιες καταστάσεις, δυστυχώς, δεν ξεχνιούνται, αφού για χάρη της μέχρι και σήμερα οι δύο μου κόρες, Λίτσα και Σοφία, δεν μιλάνε μεταξύ τους. Είναι αχάριστη η Αγγελική και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά σκέφτεται έστω και λίγο τον εγγονό μας. Αυτό το παιδί μεγαλώνοντας πώς θα καμαρώνει για τη μάνα του μετά από τόσα ρεζιλίκια; Και ό,τι και να κάνει, πάντα θα είναι μεγαλύτερη από τον Σάββα.

Ο γιος μου δεν την παντρεύτηκε ποτέ, να δούμε τώρα τι θα κάνει. Εχει δίκιο η μάνα του Σάββα που αντιδρά και δεν τη θέλει, αφού με τις πράξεις της όλα αυτά τα χρόνια η Αγγελική έχει δείξει τι άνθρωπος είναι. Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαμε καταθέσει για την επικοινωνία μας με το παιδί και δεν έκανε καν μια προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί μας, αφού γνωρίζει πως έχουμε χάσει εντελώς τα ίχνη της» καταλήγει η Μαρία Λαζαρίδη.

Πάντως η κυρία Μαρία Λαζαρίδη εξέφρασε την έκπληξή της και για τον επικείμενο γάμο της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον εκδότη Φίλιππο Αλβέρτο, τον οποίο πληροφορήθηκε από το δημοσίευμα της «Εspresso». Οπως είπε, έπεσε από τα σύννεφα και στενοχωρήθηκε που δεν την ενημέρωσε η ίδια η Πόπη, με την οποία κρατάνε μια στοιχειώδη επαφή. Αγνοια για τον γάμο που αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι δήλωσε και η Λίτσα Λαζαρίδη, η οποία διατηρεί επαφές με την «Ποπάρα».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Στην πίστα με κοιλίτσα και sexy αέρινη τουαλέτα

Την ώρα που ο ακήρυχτος πόλεμος των δύο πεθερών με τη γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Αγγελική Ηλιάδη φόρεσε τη sexy αέρινη γαλάζια τουαλέτα της κι έκανε φινάλε, με την εγκυμοσύνη της πλέον να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μάλιστα πρώτη φορά παραδέχτηκε πως περιμένει μωρό, με σχόλιό της κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram, ενώ έδωσε την απάντησή της σε όσους την κατηγορούν για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, με πρώτη και καλύτερη τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Το βράδυ της Τετάρτης η τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν με άλλον… αέρα. Η αποκαλυπτική δημιουργία που επέλεξε αποκάλυπτε τόσο το πλούσιο -πλέον- μπούστο της όσο και τις καμπύλες, που ούτως ή άλλως δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μόνο που η Αγγελική δεν έδωσε καμία σημασία στο αν όλα αυτά θα επιβεβαιώσουν τις φήμες, αφού φρόντισε μόνη της, λίγες ώρες αργότερα, να παραδεχτεί ότι θα γίνει μητέρα.

Ανεβάζοντας μια selfie στο Instagram, έγραψε μεταξύ των σχολίων της «περιμένοντας το μωρό μου». Μετά τις δηλώσεις της Κυριακής Γκέντσογλου στην εκπομπή «Μελέτησέ το» του Star για τη σχέση του γιου της με την τραγουδίστρια (είπε, μεταξύ άλλων, «ο Σάββας δεν μπορεί ούτε το πρόσωπό του να πλύνει, θέλει και γάμο»), η Αγγελική προτίμησε να χρησιμοποιήσει και πάλι τα social media για να απαντήσει. «Οταν όλα τελειώσουν, θα ξέρεις ποιοι άνθρωποι σε αγαπάνε αληθινά. Είναι αυτοί που σε βλέπουν όπως είσαι, και ό,τι κι αν συμβεί, πάντα θα βρίσκουν έναν τρόπο να είναι στο πλευρό σου» έγραφε η φωτογραφία που πόσταρε.

Πριν από λίγες ημέρες πάντως, όταν η Ηλιάδη βρέθηκε στην Αμερική για συναυλίες με τον Αντύπα, σε κάποιο από τα lives δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο δεύτερο πρόγραμμά της, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...