Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο βαρόνος της κόκας τρομάζει τη showbiz!

Πανικός μετά τη σύλληψη του 40χρονου bon viveur που προμήθευε με ναρκωτικά τη high society των νοτίων προαστίων.

Τρόμο και πανικό έχει προκαλέσει στη showbiz η σύλληψη του 40χρονου bon viveur Ιωάννη Σέλλα, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και κυρίως κοκαΐνης. Ο καλοντυμένος «βαρόνος», με τη χλιδάτη ζωή, τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα κοσμικά νυχτοπερπατήματα σε κέντρα διασκέδασης της παραλιακής, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, προμήθευε με κοκαΐνη όλη τη high society της Γλυφάδας και των νοτίων προαστίων. Πελάτες του γνωστά ονόματα που κοσμούν κατά καιρούς τα εξώφυλλα περιοδικών και τα τηλεοπτικά πλατό και οι οποίοι πλέον έχουν χάσει τον ύπνο τους… Ο φόβος να βρεθούν τα ονόματά τους στην ατζέντα του 40χρονου και οι αστυνομικές αρχές να φτάσουν μέχρι το κατώφλι τους έχει στοιχειώσει το μυαλό τους. Ο Ιωάννης Σέλλας είχε μπει εδώ και αρκετούς μήνες στο στόχαστρο της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλά πάντα κατάφερνε να ξεγλιστρήσει. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι σύχναζε σε κοσμικά κέντρα και προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες επωνύμους των Αθηνών, αλλά τα μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε ήταν δύσκολο να «σπάσουν».

Γεννημένος στη Γερμανία, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, άνεργος και χωρίς να διαθέτει καν ΑΦΜ, κυκλοφορούσε με επτά διαφορετικά πολυτελή αυτοκίνητα και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Ο βαρόνος της κοκαΐνης, που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, διέμενε σε πολυτελή μεζονέτα 400 τ.μ. στη Γλυφάδα και είχε μισθώσει με διαφορετικά ονόματα κλειστούς χώρους στάθμευσης στις περιοχές της Ηλιούπολης, της Γλυφάδας και του Παλαιού Φαλήρου, τους οποίους χρησιμοποιούσε είτε ως εργαστήρια νόθευσης είτε για να κρύβει εκεί τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που διοχέτευε στους επιφανείς πελάτες του. Ωστόσο, η καλή του τύχη τελείωσε προχθές το απόγευμα, οπότε και συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Η σύλληψή του έγινε την ώρα που έβγαινε από το κλειστό πάρκινγκ που είχε νοικιάσει. Σε έρευνα που ακολούθησε οι Αρχές εντόπισαν κάθε λογής ναρκωτικό και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων κοκαΐνη βάρους 5,7 κιλών, MDMA 7 γραμμαρίων, 47 γραμμάρια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 47 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, αλλά και νοθευτική ουσία άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 1.826 γραμμαρίων. Επίσης, τέσσερα πιστόλια των 9 mm, δύο πιστόλια κρότου τύπου replica, 371 φυσίγγια των 9 mm, 115 φυσίγγια των 0,22 mm, πέντε φυσίγγια των 0,38 special, 169 φυσίγγια κρότου, αλλά και πλήρη εξοπλισμό εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τέσσερις συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης και τριάντα μία πλαστές σφραγίδες διαφόρων Υπηρεσιών και προξενικών αρχών! Δύο από τα επτά πολυτελή αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει και να αποθηκεύει ναρκωτικά και τρία από αυτά ερευνάται ακόμη πώς τα απέκτησε.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον συνήγορο του κατηγορουμένου, τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση: «Βρισκόμαστε σε πολύ πρόωρο στάδιο για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Η πορεία της ανακρίσεως είμαι βέβαιος ότι θα καταδείξει τους πραγματικούς κατόχους των ναρκωτικών ουσιών καθώς και τον βαθμό συμμετοχής του εντολέα μου στα αδικήματα. Ο 40χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...