Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Ο Μίτσελ έχει πίεση

Γιατί ο Ισπανός προπονητής άλλαξε πρόσωπο μετά τις κακές εμφανίσεις και τις ήττες του Ολυμπιακού.

Σε αναμμένα κάρβουνα δείχνει να κάθεται ο Μίτσελ. Ο Ισπανός, που πριν από λίγους μήνες έγινε παππούς σε σχετικά μικρή ηλικία, μοιάζει να έχει… πίεση από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Η ήττα στα Γιάννενα αποτέλεσε το τέταρτο στραβοπάτημα σε επτά αγωνιστικές (είχαν προηγηθεί οι ήττες από Αστέρα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό), αλλά το μεγάλο χαμένο στοίχημα του 51χρονου προπονητή ήταν ο αποκλεισμός από την ίσως πιο «προβληματική» Μάντσεστερ των τελευταίων δεκαετιών. Ο Μίτσελ βρέθηκε (μαζί με τον Ολυμπιακό) μπροστά στην πιο ένδοξη πρόκριση της ευρωπαϊκής ιστορίας του κι όμως ο Ισπανός δεν γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας. Κι όχι μόνο αυτό. Από εκεί φάνηκε να ξεκινά μια αγωνιστική καθίζηση που βάρυνε το κλίμα και δημιούργησε «μουρμούρες» λίγο πριν από τον καθοριστικό επαναληπτικό του Κυπέλλου στην Τούμπα.


Ο Μίτσελ δείχνει να είναι στριμωγμένος στα σχοινιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες επιστράτευσε το χιούμορ του στην εκδήλωση για το πρόγραμμα της φιέστας. Στην ερώτηση για τον καλεσμένο-έκπληξη απάντησε ότι δεν θα είναι ο… νέος προπονητής! Επίσης, πιο πριν είχε πει με νόημα: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη γιορτή έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς. Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να κερδίζω». Δήλωση που είχε -έστω και έμμεσα- αποδέκτες (και) τους παίκτες του, τους οποίους για πρώτη φορά στα Γιάννενα δεν κάλυψε ύστερα από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αίσθηση πάντως είχε προκαλέσει και η τοποθέτηση που έκανε δύο ημέρες πριν από τον αγώνα στους Ζωσιμάδες: «Ας έρθει άλλος να τα κάνει καλύτερα!».


Οπως συνέβη την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, λίγο προτού πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος κι ενώ ο τίτλος είναι εξασφαλισμένος, η «ερυθρόλευκη» μηχανή δείχνει να μένει από… βενζίνη. Κι αν πέρυσι πήρε στα χέρια του τα ηνία μιας ομάδας που ουσιαστικά χτίστηκε από άλλον προπονητή (Ζαρντίμ), φέτος αυτό δεν ισχύει. Ο ίδιος έχει την ευθύνη για το ρόστερ και για την εικόνα της ομάδας. Κι αν ο Μίτσελ «φωνάζει» για να κρατήσουν οι παίκτες το πόδι κολλημένο στο «γκάζι», εκείνοι δείχνουν να πατούν… φρένο! Κι επειδή συχνά οι τελευταίες εντυπώσεις μπορεί να χαλάσουν την εικόνα μιας καλής σεζόν, ο Ισπανός δεν θέλει να πέσει σε αυτήν την «παγίδα», η οποία ίσως να έχει επίδραση και στο μέλλον του στο λιμάνι.


Η έκπληξη της φιέστας


Με καλεσμένο-έκπληξη (ακούγεται το όνομα του Χούλιο Λοσάντα) από το παρελθόν της ομάδας και με σειρά εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί της Κυριακής (13/4) στο Καραϊσκάκη θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό.


Οπως ανακοινώθηκε χθες, στους εξωτερικούς χώρους του φαληρικού γηπέδου θα στηθεί το «Πάρκο των Πρωταθλητών», με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους, ενώ μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα θα αρχίσει ουσιαστικά η «ερυθρόλευκη» γιορτή, η οποία θα περάσει από τέσσερα στάδια με διάφορα events. Θα τιμηθούν επίσης η γυναικεία ομάδα πόλο (κατάκτηση του LEN Trophy), η ομάδα πινγκ πονγκ (πρωταθλήτρια) και η ομάδα Κ15 του συλλόγου που πήρε το πρωτάθλημα (πρώτο επίσημο που διοργάνωσε η Super League). Να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα της φιέστας θα διατεθούν στη UNICEF, στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ προκειμένου να εμβολιαστούν 50.000 παιδιά. Αξιέπαινη είναι η κίνηση του Μίτσελ, ο οποίος αγόρασε 1.000 εισιτήρια του αγώνα.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...