Το πρώτο μπισκότο Παπαδοπούλου μοσχοβόλησε στον φούρνο της οικογένειας Παπαδοπούλου στην Κωνσταντινούπολη το 1920. Σήμερα, ενενήντα τρία χρόνια μετά και με πλήθος διακρίσεων σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, τα προϊόντα Παπαδοπούλου ταξιδεύουν σε περισσότερες από σαράντα χώρες σε όλο τον κόσμο και πλέον είναι έτοιμα να υποδεχτούν ένα νέο «μέλος»: το παραδοσιακό, χωριάτικο ψωμί που θα διατεθεί στην αγορά από τα μέσα Απριλίου.
Εχοντας ως στόχο να καλύψει το 25% της αγοράς ψωμιού, η εταιρεία Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και στην πρόσληψη πενήντα πέντε επιπλέον ατόμων, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων να αγγίζει πλέον τα 1.150 άτομα!
Το ψωμί που θα βγει στην αγορά από την εταιρεία Παπαδοπούλου θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Θα κυκλοφορεί το χωριάτικο ψωμί σε φέτες, σε τρεις γεύσεις (σταρένιο με έξι δημητριακά, ολικής άλεσης με σίκαλη και πολύσπορο), αλλά και το τετράγωνο ψωμί του τοστ σε τέσσερις γεύσεις (σίτου, ολικής άλεσης, πολύσπορο και με καλαμπόκι).
Μιλώντας για τη νέα επένδυση και το δυναμικό της εταιρείας, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος Ιωάννα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε ότι η νέα μονάδα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και θα είναι ικανή να καλύψει το 25% της αγοράς του ψωμιού σε φέτες, ενώ συμπλήρωσε πως η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόλυση και σε καμία μείωση αμοιβών.