Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Απρόσμενα τετ α τετ, παπαράτσι και φλερτ στα σοκάκια του νησιού

Η συνάντηση Αγγλούπα και Γωγώς Φαρμάκη, ο εκνευρισμός της Οικονομάκου από τα φλας, η παρέα της Μπάρμπα και η «μοναξιά» της Εριέττας Κούρκουλου.

Τετ α τετ Αγγλούπα με τη Γωγώ Φαρμάκη

Εκτός εαυτού βγήκε η Ολγα, η τωρινή σύντροφος αλλά και υπάλληλος στις επιχειρήσεις του νεαρού Αλεξάνδρου Αγγλούπα, όταν αυτός με μεγάλη εγκαρδιότητα χαιρέτησε την αδερφή της Ολγας Φαρμάκη, Γωγώ, όταν συναντήθηκαν στο Nammos. Εχοντας περάσει περίπου δύο χρόνια μετά το ατυχές συμβάν του πυροβολισμού αλλά και του άσχημου χωρισμού του από την Ολγα Φαρμάκη, ο Αλέξανδρος μίλησε με τη Γωγώ για αρκετή ώρα και με μεγάλη εγκαρδιότητα. Η συνομιλία του πάντως αναστάτωσε τη σύντροφό του, η οποία κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να χτυπήσει το πόδι της!

46767 

Κιμούλης στις Σπέτσες

Στις βροχερές Σπέτσες, τη Μεγάλη Παρασκευή, μπροστά από το θρυλικό «Ποσειδώνιο», όπου συναντιούνται όλοι οι Επιτάφιοι του νησιού και ανάμεσα στα τεράστια yachts, που έδιναν τη δική τους μάχη των εντυπώσεων, η στήλη εντόπισε τον Γιώργο Κιμούλη. Ο ηθοποιός προτίμησε το ιστορικό νησί για να περάσει το Πάσχα συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη.

 356235725372753

Οικονομάκου με παρέα τα φλας!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, που πρόσφατα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα», πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της, τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Εξαλλη με τους ενοχλητικούς παπαράτσι να την ακολουθούν παντού, η όμορφη ηθοποιός φορώντας γαλάζια γούνα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής έδειξε ξεκάθαρα τη δυσφορία της απέναντί τους! Δεν είναι εύκολο να είσαι star, τελικά. Την ημέρα της Ανάστασης η γλυκιά Αθηνά τη γιόρτασε στο κοσμικό Nammos. Παρέα με τον Φίλιππο αλλά και τον… μελλοντικό πεθερό Σπύρο Μιχόπουλο, ιδιοκτήτη του boutique hotel «Kivotos» απόλαυσε το αρνάκι της σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια του γνωστού restaurant. Απ’ ό,τι φαίνεται η Αθηνά έχει μπει για τα καλά στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου.

57257 

Η Βάνα Μπάρμπα σε μυκονιάτικο mood

Ο οβελίας είχε την τιμητική του στο μυκονιάτικο Nammos. Παρά το κρύο και το ψιλόβροχο, τίποτα δεν εμπόδισε τους εγχώριους celebrities από το να παραβρεθούν στο αγαπημένο τους restaurant. Αρνιά και ροζέ σαμπάνιες έγιναν ένα σε ένα διήμερο γλέντι άνευ προηγουμένου! Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείψει η πάντα εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα συνοδευόμενη για άλλη μία φορά από τον κοσμικό οδοντίατρο του Κολωνακίου Πάρη Αμοργινό (πρώην σύζυγο της Φανής Λεβέντη). Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή χημεία και είναι πιθανό η φιλία αυτή να μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο ειδύλλιο… Οι δυο τους έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο στον Ορνό έχοντας παντού μαζί και τη Φαίδρα – Θεοδώρα.

 35262356

Καγιά μες στη γλύκα

Ο… γλυκός επιχειρηματίας των γνωστών ζαχαροπλαστείων Fresh Ηλίας Κρασσάς γευμάτιζε σε ρομαντικό mood με την αγαπημένη του Βίκυ Καγιά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, μία ημέρα προτού αναχωρήσουν για τη Σύρο. Η όμορφη Βίκυ φαίνεται ότι βρήκε επιτέλους τη γλυκιά αλχημεία που έψαχνε, μετά το φινάλε του γάμου της με τον Νίκο Κριθαριώτη, στο πρόσωπο του Ηλία Κρασσά.

 2363572357

Η ροκ Κούρκουλου!

Το σούπερ mega yacht «Paris» της οικογένειας Λάτση έμεινε δεμένο για τις άγιες μέρες του Πάσχα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου. Εκεί πέρασε το Πάσχα η Εριέττα Κούρκουλου, φιλοξενώντας φυσικά την παρέα της που την ακολουθεί παντού. Η χρυσή κληρονόμος περιδιάβαινε τα βράδια στα σοκάκια του κοσμικού νησιού και τις περισσότερες φορές διασκέδαζε στο Rock ‘n’ Roll. Η Εριέττα εθεάθη χωρίς τη συντροφιά Γιάννη Μυγδαλά. Πάντως κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

*
Στην Αθήνα πέρασε τις γιορτές του Πάσχα ο τραγουδιστής και κόουτς του «The Voice» Αντώνης Ρέμος, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σχεδιάστρια – μοντέλο Υβόννη Μπόσνιακ. Τη Μεγάλη Εβδομάδα το ζευγάρι έδειξε αναφορικά με τη διατροφή του μια προτίμηση στα ψαρικά. Τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Παρασκευή ο Αντώνης και η Υβόννη έφαγαν στην ψαροταβέρνα του φίλου τους Γιώργου Παπαϊωάννου στο Μικρολίμανο. Τη Μεγάλη Παρασκευή μαζί τους ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Τσακίρης, ιδιοκτήτης γνωστής εταιρίας παπουτσιών. Τα δύο διάσημα ζευγάρια πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα γυρίζοντας τον οβελία σε γνωστή οικία των νοτίων προαστίων.

 3463464137613

*
Το «μαγικό χαλί» της πήρε η τηλεοπτική μας dealer Δέσποινα Μοιραράκη και πέταξε ως το νησί των ανέμων με τον σύζυγο της για τις γιορτές. Αγαπημένοι και πιασμένοι χέρι χέρι έπιναν ένα ποτήρι σαμπάνια στο champagne bar Queen of Mykonos μετά την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής!

 36356356

*
Καλύτερη τύχη φαίνεται να έχει ο δεσμός της σέξι γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη με τον VIP των τελετών Τζίμη Τσενεμπή, απ’ ό,τι εκείνος της φίλης της Ελενας Παπαβασιλείου με τον βασιλιά των κρεάτων Σταμάτη Κώνστα. Η ερωτευμένη γυμνάστρια εθεάθη να τριγυρίζει με τον καλό της αγκαλιά στα σοκάκια της κοσμικής Μυκόνου.

145435346146

*
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο σούπερ τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός φιλοξενούμενος το Πάσχα στη Μύκονο από την Αννα – Μαρία Αντύπα, πρόεδρο της Universal. Μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο τραγουδιστής γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο. Το βράδυ μετά την Ανάσταση διασκέδαζε στο Sea Satin και μετά στο Guzel.

 34646636

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...