Η Ελένη Ψυχούλη ετοιμάζει το καθημερινό… μενού

Δευτέρα έως Παρασκευή στον ΣΚΑΪ.

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, παρουσιάζει εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.

Σήμερα δίνει συνταγές και ιδέες για σπιτικό μπάρμπεκιου! Ο σεφ Κυριάκος Αθανασιάδης φτιάχνει σαλάτα αβοκάντο με χωριάτικο λουκάνικο και σουβλάκια κοτόπουλο με χαλούμι και ανανά! Το επιδόρπιο που προτείνει είναι τράιφλ με σπιτικό μπισκότο, παγωτό και φράουλες. Αύριο δύο Ελληνίδες φέρνουν τη Βραζιλία στην κουζίνα μας! Η Λίλιαν Γιαννοπούλου φτιάχνει γαρίδες στο γουόκ με ανανά και η Ιωάννα Χαλμούκη φτιάχνει τα εύκολα, γλυκά κιντίν που μοσχοβολούν καρύδα! Στη γλυκοθεραπεία η πρόταση είναι μια διαφορετική… πάστα φλόρα Βραζιλιάνα. Την Τετάρτη φτιάχνουν συνταγές για ανοιξιάτικο brunch! Η σεφ Νόη Ιωαννίδου μαγειρεύει διαφορετικά τις κοτομπουκιές και τις σερβίρει με πράσινη σαλάτα, ενώ προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο σερβιρίσματος για την καπνιστή γαλοπούλα πανάροντάς την με ξηρούς καρπούς και τυριά! Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει μια πρωτότυπη, λευκή τάρτα σεμιφρέντο! Για την Πέμπτη μαγειρεύουν με θαλασσινά! Η μαγείρισσα Αννα Σπηλιώτη δείχνει έναν εύκολο τρόπο για να απολαύσει κανείς τα «δύσκολα» καβούρια και δίνει τη συνταγή για ένα διαφορετικό μυδοπίλαφο με ρύζι μπασμάτι! Η Ελένη την κερνάει λαχταριστά λαζάνια με καπνιστό κοτόπουλο! Την τελευταία μέρα της εβδομάδας φτιάχνουν εύκολα σνακ! Ο μουσικός παραγωγός Αντώνης Δημητρίου φτιάχνει την πρωτότυπη κρεπολέτα και τη σερβίρει με γαλοπούλα και την τυρόπιτα της απόλυτης ευκολίας. Η ραδιοφωνική παραγωγός Νατάσα Βησσαρίωνος ετοιμάζει μια δροσερή σαλάτα και ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει για την παρέα μια πίτσα με πατάτα!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ