Η Ελληνική Αστυνομία βράβευσε τον Ν. Πατέρα για την πολύτιμη προσφορά του

Τον πρόεδρο του ιδρύματος «Νικόλαος Δ. Πατέρας», Νικόλαο Πατέρα, βράβευσαν σε ειδική τελετή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ο Νικόλαος Πατέρας βραβεύτηκε για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά του ιδρύματος στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο ίδιος, συγκινημένος από τη βράβευση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είσαστε όλοι ήρωες γι’ αυτά που προσφέρετε. Το ίδρυμα αναγκάστηκε να προσπαθήσει να συνεισφέρει σε πράγματα τα οποία δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα χρειαζόταν η αστυνομία. Αυτό για το οποίο θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω εκ μέρους του ιδρύματος, της οικογένειάς μου, είναι ότι είμαστε πάντοτε προσηλωμένοι στο να βοηθάμε και την αστυνομία φυσικά, που παίρνει το 50% των χρημάτων του ιδρύματος κάθε χρόνο, αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας στην ομιλία του εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Ν. Πατέρα, τονίζοντας: «Η Ελληνική Αστυνομία κι εγώ προσωπικά σας είμαστε ευγνώμονες διότι σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και για το Σώμα και για το υπουργείο, αλλά -κυρίως και πάνω απ’ όλα- για την κοινωνία και την πατρίδα, έχετε αντιληφθεί και έχετε αξιολογήσει τις τεράστιες υπηρεσίες που παρέχουν οι γυναίκες και οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στον Ελληνα πολίτη».

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ιδρύματος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Πρέπει να γνωρίζετε ότι η προσφορά σας αυτή δεν έχει αντίκρισμα μόνο στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά ευρύτερα στην ελληνική κοινωνία. Είναι πράξη προσφοράς προς την κοινωνία, προς τους Ελληνες πολίτες, στην ευρύτερη κλίμακα».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ