Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Αλεξία Εβερτ: Θα το πάω μέχρι το τέλος

Η κόρη του αείμνηστου πολιτικού δήλωσε στην «Espresso» ότι δεν φτάνει μόνο η έγγραφη συγγνώμη και θα οδηγήσει τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη στις αίθουσες του δικαστηρίου

Οργισμένη και αποφασισμένη να οδηγήσει τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη στις αίθουσες των δικαστηρίων είναι η Αλεξία Εβερτ, η οποία το βράδυ της περασμένης Κυριακής ενεπλάκη σε επεισόδιο με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι.

«Θα φτάσω μέχρι το τέλος!» είπε μιλώντας στην «Espresso» η κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Εβερτ, που καταδίκασε ακόμη μία φορά την επιθετική στάση του κ. Πετράκη και αναφέρθηκε στις στιγμές που διαδραματίστηκαν όταν το τζιπ που οδηγούσε χτύπησε και γρατζούνισε την πολυτελή μαύρη Ferrari του νεαρού εφοπλιστή στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου.

«Αυτός ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό του μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και πάρα πολλά χρήματα. Θα έπρεπε να χαίρεται τη ζωή του και να είναι παράδειγμα προς μίμηση, όχι να δέρνει μια γυναίκα στη μέση του δρόμου, επειδή έτυχε να χτυπήσει κατά λάθος το ακριβό του αυτοκίνητο» δήλωσε η ίδια και αποκάλυψε πως επισκέφτηκε ιατροδικαστή, ο οποίος την εξέτασε και συνέταξε ιατροδικαστική έκθεση.

Πόνοι και ζαλάδες

«Τη Δευτέρα ήμουν σχετικά καλά και δεν ένιωθα πόνους. Σήμερα (σ.σ.: χθες) όμως είχα πόνους στα πλευρά και αισθανόμουν έντονες ζαλάδες. Επιπλέον ο αγκώνας μου ήταν μελανιασμένος, αφού όταν έπεσα στον δρόμο, στηρίχθηκα πάνω του. Ο γιατρός μού συνέστησε να επισκεφτώ νοσοκομείο, αλλά δεν το έκανα, αφού νιώθω γερή και ξέρω τα όριά μου».

Αναφερόμενη στο περιστατικό και σε όσα διαδραματίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, όπου προσήχθησαν και οι δύο δημοσιογράφοι που είχαν σπεύσει στο σημείο για να καλύψουν το γεγονός, το χαρακτήρισε «απίστευτο» και τόνισε: «Ο δρόμος ήταν σκοτεινός. Πήρα τη στροφή πιο κλειστά απ’ όσο έπρεπε και χτύπησα κατά λάθος την αριστερή πλευρά της Ferrari. Ηταν κάτι τυχαίο και φυσικά δεν περίμενα να ζήσω όσα ακολούθησαν, και μάλιστα σε μια γειτονιά στην οποία έχω μεγαλώσει και την οποία θεωρώ σπίτι μου.

»Οταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μην καταθέσω μήνυση εις βάρος του, ο κ. Πετράκης μου έδωσε έγγραφη τη συγγνώμη του για την απρεπή και επιθετική συμπεριφορά του, σε ένα χαρτί Α4, στο οποίο έγραφε την ημέρα, την ώρα και τον τόπο του συμβάντος. Ωστόσο δεν ανέφερε τίποτα για τον προπηλακισμό που δέχτηκα. Το σημείωμα όμως δεν είναι αρκετό. Για τον λόγο αυτόν κατέθεσα μήνυση εις βάρος του για σωματική βλάβη και απειλή. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και η οργή μου είναι μεγάλη» καταλήγει η κυρία Εβερτ.

ΕΔΕ για την περίεργη συμπεριφορά των αστυνομικών

Στη διενέργεια διοικητικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κράτησης του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη και του φωτορεπόρτερ Γουίλιαμ Φέιθφουλ, και να διαπιστωθεί αν οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος προχώρησαν σε παράβαση καθήκοντος οδήγησαν οι καταγγελίες των ρεπόρτερ του «Πρώτου Θέματος», οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κρατήθηκαν περίπου τρεις ώρες και υποχρεώθηκαν να σβήσουν ακόμη και το φωτογραφικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους, την ώρα που ο σωματοφύλακας του εφοπλιστή οπλοφορούσε και έκοβε βόλτες ανενόχλητος μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Η έρευνα θα εξετάσει αν οι αστυνομικοί προσήγαγαν δίχως αφορμή στο Α.Τ. Συντάγματος τους ρεπόρτερ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που ήταν παρόντες στο περιστατικό, και αν έσβησαν τα αρχεία από τις φωτογραφικές μηχανές τους. Παράλληλα, θα εξεταστεί αν οι αστυνομικοί υπόπτως «αδράνησαν» απέναντι σε προκλητικές ενέργειες στις οποίες φέρεται να προέβησαν ο εφοπλιστής και άνθρωποι της φρουράς του προς την κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Εβερτ.

Ανδρέας Αξιώτης 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...