Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 16/5/2014

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Να θυμάστε πως δεν σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε, μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καβγάδες. Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί όπου είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς. Οπως και να έχει, θα έχετε πολλές επιτυχίες. Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε άλλη μία φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν. Σε καμία περίπτωση όμως μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν, όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Οι δημιουργικές δραστηριότητές σας δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε. Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το κλίμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας φτιάχνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις, μόνο έτσι θα καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών, με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...