Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Από τα design έπιπλα στα στιλάτα μαγιό

Η Σόφη Δελούδη ανοίγει πανιά στη γυναικεία μόδα με την κυκλοφορία της πρώτης σειράς της swimwear

Εχει ταλέντο στο σχέδιο, αποφάσισε όμως να το διοχετεύσει όχι σε design έπιπλα που φιλοξενούν τα καταστήματα του πατέρα της Γιάννη Δελούδη, αλλά σε όμορφα μαγιό. Η Σόφη Δελούδη δημιούργησε την πρώτη της -εντυπωσιακή- σειρά swimwear, η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό κι έχει ήδη αγαπηθεί από επώνυμες κυρίες και όχι μόνο. «Αποφάσισα να το κάνω γιατί ήταν η αγάπη μου και το απωθημένο μου. Είναι η πρώτη κολεξιόν και περιλαμβάνει μαγιό ολόσωμα και μπικίνι. Μου αρέσουν το καλοκαίρι, η θάλασσα και το γυναικείο σώμα. Είμαι από αυτές που θαυμάζουν τις γυναίκες και θέλω να είναι όμορφες» δήλωσε στην «Espresso» η Σόφη για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η έμπνευση

Η κόρη του Γιάννη Δελούδη έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Μιλάνο, στο ινστιτούτο Marangoni. Επιστρέφοντας από τις σπουδές της στην Ελλάδα εργάστηκε για ένα χρόνο ως στιλίστρια στο περιοδικό «Ταχυδρόμος». Στη συνέχεια μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση, αναλαμβάνοντας το κατάστημα του Κολωνακίου, το οποίο έκλεισε τον Μάιο του 2012, καθώς η Σόφη πίστεψε πως είχε κάνει τον κύκλο του. Πριν από λίγο καιρό πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με τη μόδα κι έτσι δημιούργησε την πρώτη της σειρά μαγιό. Η έμπνευση της; «Εμπνεύστηκα από τη δική μου αισθητική, εκφράζοντας το γούστο μου και τη δική μου άποψη που αφορά τα μαγιό και τη γυναίκα. Τα χρώματα που έχω χρησιμοποιήσει δεν είναι τα συνηθισμένα φλούο καλοκαιρινά, είναι πιο γήινα, “σβησμένα”, πιο μουντά, τα οποία είναι πιο κοντά στη δική μου φιλοσοφία». Τα μοτίβα που χρησιμοποιεί, άλλωστε, αποτελούν την εξέλιξη παλιών αγαπημένων σχεδίων, όπως τα κλασικά λαχούρια, η χαρακτηριστική μπαντάνα, το print της γραβάτας και η γραφιστική αποτύπωση αζτέκικων αναφορών.

Αν και είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, βρίσκει τον χρόνο να «χάνεται» στα σχέδιά της και να εμπνέεται τα επόμενα κομμάτια.

Σάσα Σταμάτη 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα