Ιδανικοί άνδρες προς ενοικίαση (χωρίς sex)

Γυναίκες επιλέγουν ποιος τους ταιριάζει στις ανάγκες τους

Ο ιδανικός άνδρας, αυτός δηλαδή που κάνει μικροδουλειές, μαγειρεύει ή συνοδεύει σε εξόδους, πλέον ενοικιάζεται. Τη δυνατότητα αυτή προσφέρει η νέα υπηρεσία Rent-A-Gent (Νοικιάστε έναν τζέντλεμαν), που ξεκίνησε τη λειτουργία της σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, οι οποίες μπορούν να επιλέξουν από μεγάλη λίστα αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Οι προς ενοικίαση άνδρες χρεώνουν από 200 δολάρια την ώρα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μ’ έναν απαράβατο όμως όρο: η συνεργασία δεν μπορεί να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα.

Η διευθύντρια της Rent-A-Gent, Σάρα Σίκχμαν, υπογραμμίζει ότι δεν προσλαμβάνει τυχαία τους υπαλλήλους της και ότι είναι αυστηρή στην επιλογή. Για να γίνει κάποιος «τζέντλεμαν» της ιστοσελίδας υπάρχει διαδικασία συνέντευξης. Ενδεικτικό του αυστηρού φίλτρου είναι ότι από τους 100 άνδρες που θα περάσουν μπροστά από ειδική κριτική επιτροπή γυναικών, μπορεί τελικά να επιλεγεί μόνο ένας!

H Μαρίνα, μια από τις γυναίκες που απευθύνθηκαν στη Rent-A-Gent, μιλώντας στο ABC7 του Σικάγο εξήγησε ότι κατέληξε στον Ερικ επειδή στο διαδικτυακό του προφίλ ανέφερε ότι του αρέσει η αναρρίχηση. Η Μαρίνα, που πήγε με τον Ερικ για αναρρίχηση, δήλωσε ότι η Rent-A-Gent είναι καλύτερη από τις παραδοσιακές ιστοσελίδες γνωριμιών, επειδή πληρώνεις για μια υπηρεσία χωρίς να εμπλέκεσαι συναισθηματικά.

Ομως, εμπειρογνώμονας στο θέμα διαδικτυακών γνωριμιών δήλωσε στο ABC7 ότι η ενοικίαση ενδέχεται να εμποδίσει μια γυναίκα να βρει την αληθινή αγάπη, επειδή μπορεί να νοικιάσει έναν ελκυστικό άνδρα και μετά να βλέπει όλους τους άλλους υποδεέστερους.

Κάτια Γιαπαλάκη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ