Το… μέγεθος μετράει και για τους Ελληνες

Αλματώδη αύξηση σημείωσαν το 2013 οι χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης και πάχυνσης πέους σε άνδρες ηλικίας 18-70 ετών!

Για τους άντρες το… μέγεθος μετράει και οι Ελληνες δεν αποτελούν εξαίρεση! Γι’ αυτό από την ηλικία των 18 ετών έως και τα 70 τους (!) καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αυξήσουν το μήκος και το πάχος του πέους τους! Σύμφωνα με στοιχεία ανδρολόγων, το 2013 οι χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους σημείωσαν αλματώδη αύξηση (που αγγίζει το 70%) σε σχέση με την τελευταία δεκαετία, με την πλειοψηφία των ανδρών που υποβλήθηκαν σε αυτές να είναι ελεύθεροι!

Παρά το γεγονός ότι η ιατρική επιστήμη θεωρεί -και σωστά- ότι το μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργικότητα, τονίζοντας πως όλα τα μεγέθη είναι καλά, αρκεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, δεκάδες Ελληνες απευθύνονται σε ειδικούς επιστήμονες και δεν διστάζουν να ξαπλώσουν στο χειρουργικό κρεβάτι προκειμένου να μεγαλώσουν τα προσόντα τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους! Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που στην προσπάθειά τους να μεγεθύνουν το πέος τους εφαρμόζουν… πρωτόγονες μεθόδους, οι οποίες πολλές φορές οδηγούν ακόμη και σε σοβαρούς αυτοτραυματισμούς!

Η πρώτη επέμβαση μεγέθυνσης ανδρικού μορίου στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια. Σήμερα η τεχνική που εφαρμόζεται από εξειδικευμένους χειρουργούς ανδρολόγους με έμπειρη ομάδα είναι απλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνάει τη μία ώρα, γίνεται με ολική αναισθησία, ενώ δεν απαιτεί νοσηλεία ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Με την τεχνική που εφαρμόζεται ο στυτικός μηχανισμός παραμένει ανέπαφος και έπειτα από ένα μήνα ο άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή!

Αυτό που τονίζουν οι ανδρολόγοι είναι πως σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερώνονται αναλυτικά για το βιογραφικό και την εμπειρία του χειρουργού που πρόκειται να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Η τεχνική

Αναφερόμενος στη χειρουργική τεχνική μεγέθυνσης του πάχους και του μήκους του πέους, ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Θάνος Παλλαντζάς τονίζει πως η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι ουσιαστικά μια αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό, και συμπληρώνει: «Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση, αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με συγκεκριμένο υλικό».

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τα ανδρικά προσόντα κυμαίνονται από 13 έως 15 εκατοστά, ενώ στους μαύρους πληθυσμούς τα αντίστοιχα νούμερα είναι λίγο μεγαλύτερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ