Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Glamorous κουφέτα για «χρυσά» τέκνα

Ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης παντρεύει την κόρη του Σουζάνα και ο Ντίνος Κόκκαλης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του Αταλάντη Μαρτίνου.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στους glamorous γάμους, καθώς πολλές και ισχυρές οικογένειες της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων παντρεύουν τα παιδιά τους, οργανώνοντας γαμήλιες δεξιώσεις που θα εντυπωσιάσουν, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν με τίποτα να προκαλέσουν την κοινή γνώμη τη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα μας.

Τον μαραθώνιο των glam γαμήλιων δεξιώσεων λίγο πριν από τη γιορτή των Ποσειδωνίων άνοιξε ο Νικόλας Βενιάμης, γιος του προέδρου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρου Βενιάμη και της Ελένης Γαβριήλ. Ο εφοπλιστής, που μαζί με τον αδερφό του Λευτέρη συνεχίζουν τις επιτυχίες του πατέρα τους, παντρεύτηκε την πολύ όμορφη αγαπημένη του Ειρήνη Περράκη, κόρη του εφοπλιστή -με καταγωγή από τη Ζάκυνθο- Αγγελου Περράκη.

Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με καλεσμένες αποκλειστικά τις πιο ισχυρές οικογένειες των τονάζ, δόθηκε η γαμήλια δεξίωση στο Ekali club, στον ίδιο χώρο όπου μερικά χρόνια πριν η αδερφή του γαμπρού Μαιρίνη Βενιάμη είχε παντρευτεί τον Γιάννη Δασκαλαντωνάκη.

Τα πιο γνωστά ονόματα της ναυτιλίας, όπως οι οικογένειες Αγγελικούση, Κανελλάκη, Βαφειά, Τσατσάκη και Θεοχαράκη, θα ξανασυναντηθούν το Σάββατο 21 Ιουνίου στην Κηφισιά, στους κήπους της έπαυλης του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη και της συζύγου του Μαριλένας, οι οποίοι παραθέτουν μεγάλη δεξίωση για τον γάμο της κόρης τους Σουζάνας Λασκαρίδη με τον Πάνο Ντουλάκη.

Το ιερό μυστήριο του γάμου της κόρης Λασκαρίδη, που ήδη ασχολείται δυναμικά με τη ναυτιλία, με τον Πάνο Ντουλάκη θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο μία εβδομάδα πριν στο παρεκκλήσι του κτήματος Λασκαρίδη, στις Σπέτσες. Στο αριστοκρατικό όμως νησί θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβρη ο γάμος και τα τρία πάρτι του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου. Οσο για τη γαμήλια δεξίωση του Κωνσταντίνου Νανόπουλου, γιου του Νικόλα και της Τζίνας Νανοπούλου, με τη νεαρή Δέσποινα Ζύμνη, θα δοθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με καλεσμένες -μεταξύ άλλων- τις οικογένειες Λάτση, Κοπελούζου, Χρόνη και Δόξα.

Η αντίκα δώρο στον Βουκίδη jr

Στους πιο σημαντικούς Ελληνες συλλέκτες αυτοκινήτων που είναι αντίκες συγκαταλέγεται ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Θεόδωρος Βουκίδης. Μετά την οικογένειά του και την ιατρική επιστήμη, ο κύριος Βουκίδης λατρεύει να συλλέγει αυτοκίνητα με ιστορία και αναμνήσεις. Μάλιστα στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε στον γιο του Φάνη Βουκίδη για τα γενέθλιά του του έκανε δώρο ένα συλλεκτικό Mini Cooper του 1972, το οποίο έφθασε τυλιγμένο με κόκκινη κορδέλα.

Εβαλε πλώρη για τα… γλυπτά!

Γόνος μιας από τις μεγαλύτερες χιώτικες οικογένειες της ελληνικής ναυτιλίας, με ατμόπλοια από το 1905, ο Μαρκ Χατζηπατέρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, περνώντας όμως όλα τα καλοκαίρια του στις Οινούσσες. Απαρνήθηκε τα καράβια για χάρη της τέχνης και σε λίγες ημέρες εγκαινιάζει στο Ναύπλιο τη μεγαλύτερη ατομική του έκθεση των τελευταίων έξι χρόνων με 100 γλυπτά. Οσο για την παράδοση της οικογένειάς του στη ναυτιλία, τη συνεχίζει ο αδερφός του Τζον Χατζηπατέρας.

Διασκέδασαν με τα σουξέ του Ρέμου

Οπου γάμος και χαρά, ο Αντώνης πρώτος. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος κατάφερε και τραγούδησε στα πάρτι των εφοπλιστών Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη που παρέθεσαν με την ευκαιρία των Ποσειδωνίων σε γνωστά club της παραλιακής. Στο πάρτι του Μαρινάκη guest ήταν η Γκλόρια Γκέινορ αλλά και ο Μανώλης Κονταρός. 

Τσουνάμι VIPs στην in Μύκονο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το νησί των ανέμων ετοιμάζεται να βουλιάξει, καθώς εκεί θα συναντηθούν όλοι, επιχειρηματίες, μοντέλα και wannabe κοσμικές κυρίες. Στο νησί ετοιμάζονται πολλά happenings και events, όπως το πάρτι στην παραλία της Παράγκας με οικοδεσπότη τον Ντένη Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του Rakkan της Κηφισιάς, όπου σύσσωμη η χρυσή νεολαία θα δώσει το παρών. Οσο για την καλοκαιρινή συλλογή του brand Zeus + ΔΙΟΝΕ της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα, θα παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο «Grace Mykonos».

HOT STUFF

Κατά τις περιπλανήσεις της από την Εκάλη έως το Λαγονήσι λόγω των Ποσειδωνίων, της μεγαλύτερης γιορτής της ελληνικής ναυτιλίας, η φίλη μου Μαριλένα είδε και άκουσε πολλά. Μπορεί τα big deals, τα ναύλα και οι τράπεζες να την αφήνουν παντελώς αδιάφορη, αλλά το νέο διαζύγιο που άκουσε να συζητιέται στα εφοπλιστικά πηγαδάκια όχι μόνο την ξάφνιασε, αλλά την ταρακούνησε. Επειτα από πολλά χρόνια γάμου, πολύ δυνατός εφοπλιστής -με παιδιά και εγγόνια- εγκατέλειψε την οικία του, που παραπέμπει σε μουσείο με τα εκπληκτικά έργα τέχνης που διαθέτει. Το σοκ της low profile συζύγου του πληροφορούμαι ότι είναι ισχυρό!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...