Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Θα έδινα και τη ζωή μου να τη φέρω πίσω»

Τι είπαν στις απολογίες τους για τον θάνατο τής Φαίης ο κατηγορούμενος και η αδελφή της 23χρονης

Αντιφάσεις γύρω από το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο, αλληλοκατηγορίες, δάκρυα και δηλώσεις μετάνοιας συνόδεψαν την ύστατη προσπάθεια των κατηγορουμένων να πείσουν την έδρα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την αθωότητά τους στη δίκη για τον θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα. Οι άλλοτε παράνομοι εραστές εκτόξευσαν τα βέλη τους ο ένας εναντίον του άλλου, με τον πρώτο να ισχυρίζεται «μπορεί να έριξα και δυο μπουνιές» και τη δεύτερη να ωρύεται ότι θα έδινε τα πάντα για να ζει η αδελφή της!
Ο 26χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία Βαγγέλης Στεφανάκης επικεντρώθηκε στην απολογία του στις διαρκείς φιτιλιές που προσπαθούσε να βάλει στη σχέση του με τη Φαίη η αδελφή της Μαριαλένα. Οπως παραδέχτηκε, ένα βράδυ υπέκυψε στον πειρασμό απατώντας τη Φαίη με την ίδια της την αδελφή, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε στην 23χρονη την αλήθεια.

«Της είπα ότι μου την έπεσε η αδελφή της κι εγώ ενέδωσα. Η Φαίη φώναζε. Μετά από μια βδομάδα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να τα ξαναβρούμε. Από τη στιγμή της επανασύνδεσης άρχισε το μαρτύριο» είπε ο κατηγορούμενος τονίζοντας πως η Μαριαλένα κατηγορούσε διαρκώς τη Φαίη. «Δημιουργούσε συνέχεια ίντριγκες και ήθελε να μας χωρίσει» πρόσθεσε. Ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν έπεσε στα δίχτυα της Μαριαλένας μόνο μία φορά.

Ο Στεφανάκης ισχυρίστηκε ότι ο ρόλος που έπαιξαν οι παρεμβάσεις της Μαριαλένας στον τσακωμό του ζευγαριού τη μοιραία νύχτα της 6ης Απριλίου ήταν καταλυτικός. «Αρχισε να μου λέει “κάτσε με τη Φαίη που σε κάνει ρεζίλι, που γ…ται με παντρεμένους”. Με πήρε τηλέφωνο η Φαίη και της είπα να μείνουμε φίλοι. Εκείνη άρχισε τότε να μου λέει “κωλ…δο, είσαι με την καρ…λα την αδελφή μου και μου λες ψέματα”. Μου ζήτησε να βρεθούμε. Πήγα. Η κοπέλα ούρλιαζε, ήταν τρελαμένη, μου έριξε δυο χαστούκια. Μου λέει “μου τα είπε όλα η αδελφή μου, έχεις πάει μαζί της πάνω από δέκα φορές”».

Περιγράφοντας τον μοιραίο καβγά ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος και υποστήριξε πως… θόλωσε. «Δεν έβλεπα μπροστά μου. Θυμάμαι ότι της έριξα δύο χαστούκια, μπορεί και δύο μπουνιές, δεν την κλότσησα, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Οταν κατάλαβα τι έκανα, έβαλα τα κλάματα» είπε και υποστήριξε πως ουδέποτε πίεσε τη Μαριαλένα να πει ψέματα στους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί.

Στο πλευρό της 32χρονης Μαριαλένας ο πρώην σύζυγός της

«Δεν είχα σκοπό να καλύψω κανέναν. Δεν υπήρχε διαμάχη ανάμεσα σε εμένα και τη Φαίη. Την αγαπούσα πολύ, δεν θα της έκανα ποτέ κακό. Θα έδινα και τη ζωή μου για να τη φέρω πίσω» υποστήριξε με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη αδελφή του θύματος, που κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

«Εχω ακούσει τερατώδη πράγματα. Με πονάει πολύ ότι είπαν ότι πήγα να τους χωρίσω. Δεν έχω πιέσει και δεν έχω εκβιάσει» είπε και πρόσθεσε: «Δεν έβαζα λόγια στον Στεφανάκη. Αυτός με ρώταγε αν η Φαίη τα είχε με παντρεμένο κι εγώ του έλεγα “αν δεν σου αρέσει, άσε την ήσυχη”».

Η Μαριαλένα αρνήθηκε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση μαζί του και ισχυρίστηκε πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά μόνο μία φορά, πριν εκείνος συνάψει σχέση με τη Φαίη. Αναφερόμενη στην πρώτη κατάθεσή της στους αστυνομικούς, υποστήριξε: «Εγινε κατόπιν πίεσης και απειλής. Ο Στεφανάκης μου είπε να πω ψέματα και να μην τον “δώσω”. Με απείλησε πως θα με διασύρει με το ροζ βίντεο που έχει» είπε η 32χρονη.

Ως μια γυναίκα ευαίσθητη, που δεν ήθελε παρά το καλό της μικρής της αδελφής, παρουσίασε στο δικαστήριο τη Μαριαλένα Μπλάχα ο πρώην σύζυγός της Σταύρος Πασχάλης που δεν έχει λείψει λεπτό από το πλευρό της, παρά τη δημοσιοποίηση της κρυφής ερωτικής σχέσης της με τον Στεφανάκη. «Σκοπός της Μαριαλένας ήταν να προστατεύσει τη Φαίη από τον Στεφανάκη και όχι να τους χωρίσει επειδή τη ζήλευε» ανέφερε στην κατάθεσή του. Μάλιστα απέδωσε την ψευδή προανακριτική κατάθεσή της σε φόβο για την αντίδραση του Στεφανάκη.

«Οταν πήγε να καταθέσει στο τμήμα, ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας την πήρε ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και στη δεύτερη κατάθεση και την άκουσα που του έλεγε στο τηλέφωνο “σε παρακαλώ, μη με απειλείς”» είπε ο πρώην σύζυγός της.

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...