Παραβάσεις σε 10 γκρουπ του πατρινού καρναβαλιού

Λαβράκι έβγαλε το «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας που εντόπισε αρκετές παραβάσεις σε δέκα γκρουπ του καρναβαλιού της Πάτρας. Στα γραφεία του Σώματος στην Πάτρα βρέθηκαν εκπρόσωποι καρναβαλικών ομάδων, αρκετοί από τους οποίους προσκόμισαν και συμπληρωματικά στοιχεία. Η διεύθυνση του ΣΔΟΕ εντόπισε έλλειμμα ενημέρωσης στους νεαρούς εκπροσώπους των γκρουπ και κάποιοι αντέδρασαν έντονα στην επιμονή της υπηρεσίας να ελέγξει τις συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν οι συναλλαγές τους.

Οι βασικότερες παραβάσεις που εντόπισε το ΣΔΟΕ αφορούν την έκδοση παραστατικών λιανικών συναλλαγών και τη μη έναρξη της εργασίας. Παράλληλα ελέγχονται και δέκα περίπου βιοτεχνίες, καθώς ο έλεγχος επεκτείνεται και σε εμπλεκόμενες στην προετοιμασία των γκρουπ επιχειρήσεις.

Στο μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων, «Καρναβάλι Πάτρας», αποφάσισε την τροποποίηση του Κανονισμού Συμμετοχής των Πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού. Μέσα στον μήνα ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καρκούλιας θα συγκαλέσει συγκέντρωση των πληρωμάτων ώστε να συζητηθεί η τροποποίηση του Κανονισμού Συμμετοχής των Πληρωμάτων στις εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ