Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Οι σέξι τουρίστριες που ζουν τον μύθο τους στην Ελλάδα

Από κάθε γωνιά του πλανήτη κόβουν βόλτες στα σοκάκια της Πλάκας και ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη

Ηρθαν να ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα και να απολαύσουν το world famous καλοκαίρι στα νησιά του Αιγαίου. Από τις ΗΠΑ έως την Αργεντινή, την Κίνα και το Μεξικό, καλλίγραμμες τουρίστριες με καυτά σορτσάκια και διάθεση για χορό μέχρι τελικής πτώσης κόβουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, ποζάρουν στον φακό της «Espresso» με θέα την Ακρόπολη και δηλώνουν ερωτευμένες με την Αθήνα και τους Ελληνες! Εμείς τις εντοπίσαμε…

Christine (ΗΠΑ)

Είναι μόλις 22 ετών, ζει στην Καλιφόρνια και όνειρό της είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Πέρυσι έκανε tour στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας και φέτος σχεδιάζει να αποκτήσει μεσογειακό μαύρισμα στις παραλίες της Ιου και της Μυκόνου. «Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και επιτέλους τα κατάφερα» δηλώνει η 22χρονη Christine κοιτάζοντας με δέος τον Παρθενώνα. «Φοβερή πόλη, φοβεροί άνθρωποι! Σε δύο μέρες πρέπει να φύγω για τα νησιά και δεν μου πάει η καρδιά. Περνάω υπέροχα! Βγήκα για ποτά στα Εξάρχεια και έπαθα σοκ με τα μπαράκια και το κέφι που υπάρχει στην περιοχή. Η Πλάκα είναι ένα μαγικό μέρος. Και το φαγητό βεβαίως είναι υπέροχο! Στην Ασία που πήγα πέρυσι οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Σ’ την πέφτουν πολύ άσχημα και σε κάνουν να φοβάσαι. Εδώ έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να μείνω για πάντα!»

Konstantina (ΗΠΑ)

Ζει στην Πενσιλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται τη χώρα μας, αφού λατρεύει τον ήλιο, τη ζέστη και τη θάλασσα. Πρόκειται για την 26χρονη Konstantina που ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον φίλο της Michael και εννοείται ότι κάνει τις βόλτες της στην Πλάκα. «Αυτή είναι η πέμπτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και πραγματικά νιώθω πολύ χαρούμενη. Ο πατέρας μου έχει ελληνικές ρίζες, γι’ αυτό άλλωστε και με βάφτισαν Κωνσταντίνα. Λατρεύω την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Ενα είναι σίγουρο, όσες φορές κι αν έρθω, δεν πρόκειται να τη βαρεθώ ποτέ!»

Vanessa (Αργεντινή)

Επειτα από ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ευρώπη, η 26χρονη Vanessa και ο συνομήλικος σύντροφος της Federico έφτασαν επιτέλους στην πόλη που ανυπομονούσαν να δουν εδώ και χρόνια, την Αθήνα. Μιλώντας στην «Espresso» και κοιτάζοντας τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η εντυπωσιακή κοπέλα από την Αργεντινή μάς λέει χαμογελαστή: «Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα και έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Κάθε γωνιά του κέντρου της πόλης είναι γεμάτη με αρχαία και εκπληκτικά αξιοθέατα. Προτού έρθουμε εδώ ταξιδέψαμε στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Μόναχο και στη Ρώμη. Πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Αθήνα είναι η πιο όμορφη απ’ όλες τις πόλεις που είδαμε. Είναι ένα μαγικό μέρος! Θα μπορούσα να ζω εδώ μόνιμα, άλλωστε οι Ελληνες και οι Αργεντινοί έχουν πολλά κοινά και μοιάζουν αρκετά. Είστε πολύ τυχεροί που ζείτε σε αυτόν τον υπέροχο τόπο».

Joanne και Shennlinn (Σιγκαπούρη)

Είναι μόλις 22 ετών, ζουν στη Σιγκαπούρη και σπουδάζουν λογιστικά. Το όνειρό τους ήταν να δουν από κοντά την Ακρόπολη και φέτος τα κατάφεραν! Πρόκειται για την Joanne και τη Shennlinn, που μιλούν σπαστά αγγλικά και στάζουν μέλι για την Ελλάδα. «Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα. Ηρθαμε στην Αθήνα από τη Σαντορίνη, όπου περάσαμε φανταστικά! Αυτό το νησί δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε ποτέ. Υπέροχη νυχτερινή ζωή, τρομερές παραλίες και ωραίοι άντρες! Γενικά οι Ελληνες είναι όμορφοι και ευγενικοί, ενώ ξέρουν να φλερτάρουν με στιλ».

Xielisah (Κίνα)

Η συνεννόηση με μια Κινέζα που μιλάει ελάχιστα ελληνικά είναι ομολογουμένως μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα όταν η συνομιλία γίνεται στη νοηματική και με προσπάθεια να καταλάβεις τι θέλει να πει… ο ποιητής. «Πολλή ζέστη. Εδώ, ωραία. Αθήνα, ωραία. Ακρόπολη, ωραία». Ωραία κουβέντα!

Elena και Alexia (Μεξικό)

Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, ενώ τα τελευταία χρόνια ζουν και σπουδάζουν στη Μαδρίτη. Ο λόγος για τις 21χρονες Elena και Alexia, τις οποίες βρήκαμε να δροσίζονται απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης φορώντας «καυτά» σορτσάκια που αναστάτωναν τον ανδρικό πληθυσμό. «Στην Αθήνα θα μείνουμε για τρεις μέρες και στη συνέχεια θα πάμε στη Σαντορίνη» μας λένε καθώς ποζάρουν στον φακό και συμπληρώνουν: «Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο στο Σύνταγμα. Μας είχαν πει ότι είναι μια βρόμικη πόλη, αλλά εμείς νομίζουμε πως είναι υπέροχη. Οι Ελληνες που έχουμε γνωρίσει είναι ευγενικοί και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Στον δρόμο μάς σφυρίζουν και λένε διάφορα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Ελπίζουμε να είναι καλά και όχι άσχημα λόγια».

Kendra και Amirth (ΗΠΑ)

Ερωτευμένες με τα πολύχρωμα γκράφιτι της Αθήνας δηλώνουν η Kendra και η Amirth από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ: «Δεν περιμέναμε να δούμε τόσα γκράφιτι. Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη, φοβερές δουλειές που θυμίζουν Νέα Υόρκη. Μετά την Αθήνα θα πάμε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Εχουμε ακούσει πως έχει τρελές παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή. Αυτό ακριβώς θέλουμε! Να χορεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εσείς οι Ελληνες ξέρετε να γλεντάτε και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Τώρα θα δείτε πώς χορεύουν και τα κορίτσια από την Ουάσινγκτον. Ετοιμαστείτε!»

Jamie και Morgan (Καναδάς)

Πρώτη μέρα στην Ελλάδα, πρώτη βόλτα στην Αθήνα… ώρα για shopping! Οι δύο ξανθές φοιτήτριες από τον Καναδά ήρθαν στη χώρα μας πιστεύοντας ότι θα συναντήσουν παντού σκουπίδια, αλλά σύντομα διαψεύστηκαν. «Ολοι μάς λέγανε ότι η Αθήνα είναι μια πολύ βρόμικη πόλη που μυρίζει απαίσια. Είμαστε μόλις λίγες ώρες εδώ και ευτυχώς διαπιστώνουμε πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη πόλη, με υπέροχους ανθρώπους. Επόμενη στάση μας είναι η Ιος. Μπάνιο, ποτό και χορός μέχρι τελικής πτώσης! Θα γίνει χαμός! Το περιμένουμε σαν τρελές».

Χριστίνα (Ελλάδα)

Την πετύχαμε να κόβει βόλτες μαζί με την παρέα της στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Ανετη και χαμογελαστή, η 20χρονη Χριστίνα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της «Espresso» με αφοπλιστική άνεση, διάχυτη θηλυκότητα και χαμόγελο που… σκοτώνει! «Δεν είμαι θαμώνας της περιοχής αλλά, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, μου αρέσει να κάνω βόλτες στην Πλάκα» δηλώνει την ώρα που μας χαρίζει μερικές ξέγνοιαστες πόζες με φόντο τον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό Μετρό Ακροπόλεως. «Τώρα που έφτασε το καλοκαίρι και έπιασαν οι ζέστες, η περιοχή μού θυμίζει νησί» σημειώνει η νεαρή φοιτήτρια λίγο πριν χαθεί στα σοκάκια της περιοχής.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...