Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Θυσίασε (!) στον Εωσφόρο τη ζωή 40χρονης άστεγης

Ο 22χρονος σατανιστής πολτοποίησε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας το βράδυ της Ανάστασης, ενώ ετοίμαζε νέο φονικό – Τι λέει η οικογένεια του νεαρού αλλά και οι γείτονές του

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη πως νεαρός σατανιστής πολτοποίησε στη Γλυφάδα το κεφάλι μιας 40χρονης άστεγης προκειμένου να την προσφέρει θυσία στον Εωσφόρο, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, το βράδυ της Ανάστασης! Η φρίκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, γιος γνωστού ηθοποιού, ήταν έτοιμος να προχωρήσει και σε δεύτερη τελετουργική δολοφονία για χάρη του σατανά εν όψει του θερινού ηλιοστασίου, στις 21 Ιουνίου! «Προλάβαμε έναν serial killer που θα προχωρούσε σε σειρά δολοφονιών -κυρίως αστέγων- προκειμένου να τους προσφέρει θυσία στον θεό που πίστευε, τον σατανά» λέει στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος έχει γνώση των ερευνών.

Η δολοφονία της άτυχης 40χρονης, η οποία ήταν άστεγη κι έβρισκε καταφύγιο στην πλατεία Κατράκη, είχε διαπραχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Μάλιστα, προτού προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, ο νεαρός σατανιστής είχε κάνει ολόκληρη «τελετουργία» προκειμένου να του υποδείξει ο άρχοντας του σκότους το θύμα που θα θυσίαζε για χάρη του!

Ανατριχίλα

Η ομολογία του 22χρονου, αφότου του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκάλεσε ανατριχίλα ακόμη και στους πολύπειρους αξιωματικούς: «Ηταν η μεγαλύτερη γιορτή των χριστιανών. Επρεπε εγώ να κάνω κάτι για τον σατανά. Επρεπε να θυσιάσω έναν άνθρωπο»!

Ακόμη και η περιγραφή του εγκλήματος προκαλεί σοκ: «Είχα κάτσει σε ένα παγκάκι στο πάρκο, είχα κόψει το χέρι μου με ένα σπασμένο γυαλί και με το αίμα μου άρχισα να ζωγραφίζω τον αριθμό του σατανά, το 666, και έναν ανάποδο σταυρό, ενώ προσευχόμουν στον Εωσφόρο να μου εμφανίσει το θύμα που θα ήθελε να του θυσιάσω, ώστε να του αποδείξω την πίστη μου. Οταν σηκώθηκα από το παγκάκι και περπάτησα λίγα μέτρα, είδα τη γυναίκα που κοιμόταν σε ένα παγκάκι». Ο 22χρονος αμέσως πήρε μια πέτρα που βρήκε στο πάρκο και έλιωσε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας χτυπώντας το ξανά και ξανά, την ώρα που αυτή κοιμόταν! Στη συνέχεια -όπως ο ίδιος ομολόγησε στους εμβρόντητους αστυνομικούς- πήρε το αίμα της και ξαναπήγε στο παγκάκι όπου καθόταν κι άρχισε και πάλι τις «προσευχές» προς τον σατανά, ενώ προσπάθησε να ζωγραφίσει τη μορφή του!

Οσον αφορά το όργανο του άγριου εγκλήματος, το έβαλε σε μια μαύρη σακούλα και το πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων, 90 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Βέβαια οι αστυνομικοί το βρήκαν κι έτσι εντόπισαν τα αποτυπώματα του δράστη, όπως και το DNA του. Ο τρόπος που έγινε το έγκλημα είχε κρατηθεί μυστικός από την Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την επιτόπια έρευνα είχαν δει τα σημάδια με τον «αριθμό του κτήνους» και τον αντεστραμμένο σταυρό και είχαν καταλάβει πως έχουν να κάνουν με κάτι πολύ σοβαρό… Με αποκλειστικό ρεπορτάζ της η «Espresso» είχε αποκαλύψει το φριχτό έγκλημα, χωρίς όμως τότε να γνωρίζουμε αυτή την παράμετρο, την οποία οι αστυνομικοί είχαν κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Οι άντρες του Ανθρωποκτονιών είχαν αρχίσει άμεσα να «σαρώνουν» την περιοχή, ώστε να δουν αν κάποιος από τους κατοίκους συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του σατανιστή.

Τελικά τη λύση έδωσε η τεχνολογία, καθώς οι αστυνομικοί δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στο facebook, με σατανιστικό περιεχόμενο, γνωρίζοντας πως ο νεαρός ψάχνεται σε σελίδες του διαδικτύου με παρόμοιο περιεχόμενο.

Αποκάλυψε το έγκλημα

Οταν πλέον άρχισε να έχει οικειότητα με τους συνομιλητές του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως συνομιλεί με αστυνομικούς, άρχισε να αποκαλύπτεται: «Εχω να πω κάτι το οποίο με βασανίζει. Εχω ήδη σκοτώσει άνθρωπο για χάρη του σατανά κι έχω ανεβεί το πρώτο σκαλί. Είμαι έτοιμος να κάνω κάτι μεγαλύτερο στη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου για να μπω πια στο εσωτερικό του ναού» έγραψε στο facebook! Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πλέον ο νεαρός είναι έτοιμος να σκοτώσει και άλλον άνθρωπο κι έτσι τον συνέλαβαν. Στην ομολογία του είπε ακόμη στους εμβρόντητους αστυνομικούς: «Κάθε βράδυ έβγαινα στον δρόμο κι έκανα επίκληση στον σατανά προκειμένου να μου εμφανίσει το επόμενο θύμα ανθρωποθυσίας για το θερινό ηλιοστάσιο, όπως είχα κάνει και το βράδυ της Ανάστασης»!

Ο δράστης είχε εγκαταλείψει το σχολείο λόγω θρησκευτικών αναζητήσεων

«ΟΛΗ την ημέρα καθόταν στο σπίτι του και διάβαζε σατανιστικά βιβλία και το βράδυ τριγυρνούσε στους δρόμους, κάνοντας επικλήσεις σε αυτόν που πίστευε»! Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σκιαγράφησε το προφίλ του δράστη της άγριας δολοφονίας της 40χρονης άστεγης στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ο νεαρός από τα 15 χρόνια του άρχισε τις θρησκευτικές αναζητήσεις, δυστυχώς όμως γρήγορα κατέληξε στον σατανισμό, τον οποίο είχε αρχίσει να υποστηρίζει με πάθος, με αποτέλεσμα να έλθει σε ευθεία σύγκρουση ακόμη και με την οικογένειά του.

Μάλιστα είχε εγκαταλείψει και το σχολείο λόγω των… θρησκευτικών αναζητήσεών του, καθώς είχε χάσει τρεις χρονιές στη Γ΄ Λυκείου! Το γεγονός αυτό τον είχε επηρεάσει αρνητικά και πλέον έμπαινε όλο και πιο βαθιά στα μονοπάτια αυτής της αιματοβαμμένης «θρησκείας». Επίσης, πολύ νωρίς -στα 15 του- άρχισε να κάνει εντατική χρήση χασίς, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Αλλωστε, οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα στο δωμάτιό του, μαζί με πλήθος βιβλίων με σατανιστικό περιεχόμενο βρήκαν και ποσότητα χασίς, βάρους 156 γραμμαρίων.

Οι συχνοί καβγάδες με την οικογένειά του γίνονταν επειδή συνεχώς βλαστημούσε κι έβριζε την Εκκλησία και τον χριστιανισμό, ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα είχε αναπτύξει επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα του, συνταξιούχο ηθοποιό, αλλά κυρίως απέναντι στη μητέρα του, η οποία ήταν άνθρωπος της Εκκλησίας. Εμβρόντητοι οι γονείς του, τον άκουγαν να τους λέει: «Μου δίνει δύναμη ο σατανάς και με βοηθά στη ζωή μου»! Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση το γεγονός πως ο 22χρονος δεν επηρεάστηκε από παρέες ή αιρέσεις, αλλά ασπάστηκε μόνος του τον Εωσφόρο, ενώ είχε αρχίσει να ψάχνεται, προκειμένου να ενταχθεί σε κάποια σατανιστική ομάδα. Πάντως, η παρέα που είχε από το σχολείο δεν φαίνεται να είχε σχέση με τις ασχολίες του, παρά το γεγονός πως -ως παιδιά- είχαν κάποιες αναζητήσεις και μουσικές προτιμήσεις σε συγκροτήματα που υμνούν τον σατανά…

Θεοδόσης Π. Πάνου 

Απελπισμένος έρωτας και τραγικό φινάλε!

ΜΙΑ τραγική προσωπική ιστορία κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της άστεγης 40χρονης, την οποία σκότωσε ο 22χρονος σατανιστής ως δώρο στον σατανά το βράδυ της Ανάστασης. Ο πατέρας της, ναυτικός στο επάγγελμα, αποκάλυψε την κρυφή πτυχή του δράματος που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, όταν εγκατέλειψε το σπίτι τους: «Ηταν μια άριστη μαθήτρια, τελείωσε το πανεπιστήμιο και ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα και η ζωή της ήταν απόλυτα φυσιολογική. Ομως εκείνο το διάστημα χώρισε από έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ και του είχε αφοσιωθεί. Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε την κατάρρευσή της. Από τότε άρχισε να φεύγει από το σπίτι. Αρχικά έμενε σε κάποια φίλη της στην Αθήνα, όμως μετά άρχισε να χάνεται στους δρόμους. Μάταια προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη και της κόστισε τόσο πολύ». Τα τελευταία χρόνια οι γονείς της έκαναν αγώνα προκειμένου να την εντοπίσουν και να την πάνε σε γιατρούς, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Μας είπε πως την είχε δολοφονήσει, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως έκανε πλάκα»

Λίγες μόλις ώρες μετά τη σύλληψη του 22χρονου που δολοφόνησε και θυσίασε στον Εωσφόρο μια άστεγη, ο πατέρας και ο αδερφός του δράστη μίλησαν στην «Espresso» και αποκάλυψαν πως ο ίδιος τούς είχε πει ότι είχε κάνει φόνο, αλλά στη συνέχεια είχε ανακαλέσει ισχυριζόμενος πως έκανε πλάκα!

«Μας είπε ότι είχε δολοφονήσει μια γυναίκα, αλλά δεν τον πιστέψαμε! Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο!» Σοκαρισμένος και με τρεμάμενη φωνή, ο αδερφός του δράστη δήλωσε συγκλονισμένος από το περιστατικό και τόνισε χαρακτηριστικά: «Την ημέρα του Πάσχα, όταν η είδηση της δολοφονίας της άστεγης έπαιξε στην τηλεόραση, ο ίδιος γύρισε και είπε στον πατέρα μου: “Εγώ το έχω κάνει!” Μόλις τον άκουσε, ο πατέρας μου τρελάθηκε και του είπε: “Τι είναι αυτά τα πράγματα που λες; Πες μου πως δεν είναι αλήθεια, πες μου πως κάνεις πλάκα”. Τότε ο αδερφός μου του απάντησε: “Μα, φυσικά, πλάκα κάνω”. Πού να πάει το μυαλό του πατέρα μου ότι ο γιος του είχε κάνει μια τέτοια πράξη;»

Σοκαρισμένοι

Η οικογένεια του νεαρού σατανιστή δεν μπορεί να συνέλθει από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημά του.

«Oπως καταλαβαίνετε, έχουμε σοκαριστεί. Ο πατέρας μου είναι καρδιοπαθής και ο αδερφός μου είναι βαριά ψυχικά άρρωστος. Δυστυχώς, είχε μπλέξει άσχημα και ήταν χρήστης ουσιών. Αυτό που θέλουμε είναι να μεταφέρετε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Πονάμε αφάνταστα γι’ αυτό που έγινε. Η σκέψη μας είναι συνεχώς στους δικούς της ανθρώπους» λέει ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του 22χρονου, γνωστός ηθοποιός και αφηγητής θεατρικών παρατάσεων, δήλωσε συγκλονισμένος και ανέφερε: «Λυπάμαι αφάνταστα για ό,τι έγινε. Το μυαλό και η σκέψη μου είναι συνέχεια στην άτυχη γυναίκα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Ο γιος μου είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών εδώ και περίπου εφτά χρόνια».

Για μια αρκετά κλειστή οικογένεια που δεν είχε πολλές επαφές με τη γειτονιά έκανε λόγο κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα του δράστη είναι μια γλυκομίλητη και καθώς πρέπει κυρία που πήγαινε πολύ συχνά στην εκκλησία. Μάλιστα μερικές φορές μού έφερνε αγιασμό. Με τον 22χρονο δεν είχα ανταλλάξει ποτέ ούτε καλημέρα. Ηταν ο πιο απόμακρος απ’ όλους, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και σατανισμό. Τον χειμώνα είχε ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς στο σπίτι τους και είχε σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι. Οι φωνές τους ήταν τόσο έντονες που κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα τους προσήγαγαν με περιπολικό στο τμήμα, αλλά δεν γνωρίζω τι είχε ακολουθήσει».

Ανδρέας Αξιώτης

Το μήνυμα του Αλέξανδρου

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube τραγούδι του black metal συγκροτήματος Rotting Christ, με τίτλο «Κατά τον δαίμονα εαυτού» και μήνυμα-πρόσκληση σε σατανιστές. 

 

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...