Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σάββατο 21/6/2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση. Οι επιτυχίες στον…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μην αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Επικεντρωθείτε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες, χειροπιαστές δομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε λίγο το στιλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΖΥΓΟΣ: Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός σας τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μη ζήσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση. Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε προσεκτικά, και όχι νιώθοντας πως ό,τι κάνετε είναι αγγαρεία. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει, χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της για να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση, και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε, δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Ανθρωποι από το παρελθόν σας που δεν θυμόσασταν καν επανεμφανίζονται στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...