Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κυριακή 22/6/14

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον. Ανήκετε στους ανθρώπους που…

ΚΡΙΟΣ
Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια και οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες, όμως να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια που θα κουράσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας. Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Ομως, να θυμάστε πως επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Αν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να την τονώσετε με ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά. Μη σκέφτεστε πως έπειτα από ώρες δουλειάς ποιος έχει κέφι για διασκέδαση. Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει». Οσο κι αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος. Παρόλο που με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, η μέρα ξεκινάει βρίσκοντάς σας προβληματισμένους σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια και κάνοντάς σας να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί, αν κινηθείτε μυστικά, να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε «περίεργοι» ή «κακοπροαίρετοι». Θα υπάρξουν ακόμη περισσότερες ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το Δημόσιο. Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων ώστε για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα. Ερχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία.

ΛΕΩΝ
Η μέρα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό τρόπο να κινηθείτε. Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας. Ολα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως να είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια και όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως τέτοια άτομα δεν χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες, οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση. Αν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστούν το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν οι καταστάσεις του μήνα που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές. Αν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ
Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας, που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας. Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει. Πολεμήστε το άγχος και τον φόβο για να έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να προβείτε σε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αύξηση των οικονομικών εσόδων σας, μια και η ευστοχία στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αλλά και ο δημιουργικός οίστρος σας θα αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευεργετικοί. Συνεργαστείτε με άξονα τον σεβασμό με τους συνεργάτες σας έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προστριβές στον εργασιακό σας χώρο και ολοκληρώστε τις οικονομικές συμφωνίες που έχετε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στον αέρα. Στον αισθηματικό τομέα δείξτε θάρρος και αποφασιστικότητα και μην είστε αρνητικοί στο ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας που ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε μονοπάτια ευτυχίας και γαλήνης. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να προβείτε σε αποφάσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον. Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Ομως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας. Εχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια. Αποφύγετε να απαντήσετε στις προκλήσεις του με πρόκληση. Αν πιστεύετε ότι η σχέση σας έχει περιθώρια βελτίωσης, φροντίστε να παίρνετε τις αποφάσεις σας με ξεκάθαρο μυαλό και τρίτα άτομα ή γεγονότα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τον σύντροφό σας, αν ο στόχος σας είναι να συνεχίσετε να έχετε πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση. Οταν το θέλετε, είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τον εαυτό σας, διότι άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανείς δεν θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δεν θα χάσετε. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες κι έντονα πάθη. Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε τη να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα. Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις, αν βιαστείτε να πάρετε θέση προτού ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δεν θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΣ
Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία, καθώς και από το να διαμορφώσετε το κλίμα υπέρ σας. Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή, για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας. Αποφύγετε τις εντάσεις για να ηρεμήσετε ψυχικά. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...