Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρίτη 24/6/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα κι αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα…

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπειά του. Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σάς αφορούν. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε με φιλική διάθεση τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας. Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που προκλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε τα δεδομένα πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και συχνά θα χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί, ώστε να κάνετε πιο εύκολα διάλογο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμςερα δεν θα σας λείπουν ούτε η ενέργεια ούτε η αποφασιστικότητα. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρέσκος αέρας πνέει στον αισθηματικό τομέα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί. Η λάμψη σας θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμένεται να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δεν θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα είναι και εμφανής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα κι αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα. Αντιθέτως, βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι ήρθε και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...