Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025

Τη σκυτάλη από την Ελένη Τσολάκη θα παίρνει τα Σαββατοκύριακα η Καραβάτου

Καυτές είναι εξελίξεις όσον αφορά το νέο πρόγραμμα του ANT1, καθώς με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται τόσο η πρωινή καθημερινή, ενημερωτική ζώνη όσο και εκείνη του Σαββατοκύριακου.

«Στα 4»: Πρεμιέρα απόψε για τη σειρά του ΑΝΤ1

Το ΑΝΤ1+ Original «Στα 4» έρχεται στον ΑΝΤ1, σε...

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν ήθελα να πεθάνω γιατί ήξερα ότι ο μπαμπάς μου...

Μια συγκλονιστική συνέντευξη, στην οποία μιλά για όλες τις...

Τομ Χόλαντ: Αργεί ο γάμος του «Σπάιντερμαν»

Η πολλή δουλειά «έφαγε» τον γάμο του κινηματογραφικού «Σπάιντερμαν», Τομ Χόλαντ, και της περιζήτητης πρωταγωνίστριας του Dune»,

Τα… γυρίζει ο Κόσμι

Ο Ιταλός τώρα ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ.

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είναι ο Σέρζε Κόσμι. Ενώ αρχικά διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα, στη συνέχεια έδειξε ότι θα τον ενδιέφερε πολύ να καθίσει στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» από τη νέα σεζόν. «Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω ακούσει κάτι. Σίγουρα όμως θα το ήθελα πολύ» ήταν η απάντηση που έδωσε χθες ο 55χρονος προπονητής, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το ιταλικό μέσο direttanews.

Η… προπονητολογία «φούντωσε» τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι των Βρύζα, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα στην Ιταλία. Ο πρόεδρος και τα υψηλόβαθμα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκαν στη γειτονική χώρα για επαφές με ανθρώπους της Γιουβέντους. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Βούκιτς, Ολίσε, Κατσικάς και Αποστολόπουλος δεν μετείχαν στη χθεσινή προπόνηση. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν θεραπεία, ο νεαρός αμυντικός ατομικό και ο τελευταίος έμεινε κλινήρης με συμπτώματα γρίπης.

Χθες επίσης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν τις (ομαδικές και ατομικές) επιδόσεις του συστήματος VIS TRACK από τον αγώνα με τη Βέροια. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έτρεξε συνολικά 104,06 χλμ., έναντι 93,36 χλμ. του αντιπάλου του, ενώ ο αριθμός των σπριντ ήταν 128 έναντι 86 της «βασίλισσας». Πρώτος παίκτης σε χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Εργκις Κάτσε με 10,8 χλμ. και ακολούθησαν οι Ολίσε (10,06 χλμ.) και Καμαρά (10,03 χλμ.). Τη μέγιστη ταχύτητα σε σπριντ έπιασε ο Κατσουράνης (31,5 χλμ./ώρα, ενώ ο μέσος όρος για την ομάδα του ήταν τα 29,1 χλμ./ώρα).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Ξεσηκωμός στον κόσμο του Αρη!

Για να έχει αξία το τρίποντο-οξυγόνο που πέτυχαν οι «κίτρινοι» επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι θέλουν μόνο νίκη στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αστέρα. Οι άνθρωποι του Αρη στέλνουν ένα μήνυμα στον κόσμο, να ενισχύσει μαζικά την ομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης που δίνει. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στις περισσότερες θύρες του «Κλ. Βικελίδης» τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης κοστίζουν μόλις 5 ευρώ.

Σε επέμβαση στον έσω μηριαίο σπόνδυλο υποβλήθηκε χθες ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο νεαρός αμυντικός, που δέχτηκε ευχές για ταχεία ανάρρωση από συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση, θα χρειαστεί τέσσερις έως έξι μήνες για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Διακοπές στο Μεγανήσι

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ξεκίνησαν τις...

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία και η Δήμητρα Ματσούκα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.
spot_img
spot_img