Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Τζέι, έλα στη Βραζιλία»

Το μήνυμα του Γιώργου Σαμαρά στον μικρό θαυμαστή του (πάσχει από σύνδρομο down) που πανηγύριζε για την Εθνική

Η φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά να κρατάει στην αγκαλιά του τον 11χρονο Τζέι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκοτίας από την Σέλτικ τον περασμένο Μάιο είχε κάνει τον γύρο της Ευρώπης προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια φιλάθλους.

Ο μικρός, που πάσχει από σύνδρομο Down, αν και φανατικός οπαδός της Σέλτικ, λατρεύει τον Ελληνα άσο και για το χατίρι του δεν δίστασε να βγάλει πρώτη φορά από πάνω του την πράσινη φανέλα για να φορέσει τη γαλανόλευκη. Εξάλλου πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ στο ματς με την την Ακτή Ελεφαντοστού που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό ο αγαπημένος του «Sam». Το video που ανέβασε μάλιστα ο πατέρας του και τον δείχνει να χαίρεται με τη δική του αγνότητα περισσότερο και από ένα γκολ της Σέλτικ έκανε θραύση στα social media. Λόγω του ακατάλληλου της ώρας μαγνητοσκόπησε το ματς της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού και το πρωί της επόμενης μέρας έβαλε τον Τζέι να το δει.

Οπως έγινε γνωστό, ο μικρός ήταν σίγουρος ότι ο αγαπημένος του παίκτης θα σκοράρει και η Εθνική μας θα προκριθεί. Το επόμενο πρωί φόρεσε τη γαλάζια φανέλα και παρακολούθησε στο βίντεο τρεις φορές τον αγώνα πανηγυρίζοντας ξανά και ξανά τα ελληνικά γκολ. Οπως εξηγεί και στην ανάρτησή του στο facebook o πατέρας του μικρού: «Δεν είναι συχνό να βλέπει κανείς τον Τζέι στα μπλε, αλλά έπρεπε να φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας και ξετρελάθηκε με το γκολ του “Σάμι”. Θα το παρακολουθήσουμε ξανά αυτό τα Χριστούγεννα».

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο βίντεο που σάρωσε στα social media ανταλλάχθηκαν εκατοντάδες μηνύματα και κυριάρχησε η ιδέα να δημιουργηθεί ειδική σελίδα στο facebook, με στόχο να ταξιδέψει ο Τζέι στη Βραζιλία και να δει τον Γιώργο Σαμαρά στο ματς με τηn Κόστα Ρίκα. Σε χρόνο ρεκόρ η σελίδα « Ο JAY PAEI Mundial» ανέβηκε στον ιστό κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε ελάχιστες ώρες περισσότεροι από 40.000 χρήστες έκαναν «like» (αριθμός που ολοένα μεγαλώνει) δείχνοντας να ενστερνίζονται την πρωτοβουλία των δημιουργών της σελίδας Στράτου Αλεξίου και Δημήτρη Αθανασόπουλου για να ταξιδέψει με κάθε τρόπο ο Τζέι στη Βραζιλία.

Ηδη για το θέμα έχει ενημερωθεί η ΕΠΟ, που αναμένεται να πάρει θέση, αλλά σε κάθε περίπτωση εκφράζονται αντικειμενικές δυσκολίες για την επιτυχία του εγχειρήματος. Η οικογένεια του μικρού αυτές τις μέρες αναχωρεί από τη Σκοτία για διακοπές με προορισμό τη Βοστόνη και πρέπει να γίνουν συντονισμένες κινήσεις, αφού βρεθούν βεβαίως τα χρήματα, για να ταξιδέψει από εκεί για την πόλη Ρεσίφς, τόπο διεξαγωγής του κυριακάτικου παιχνιδιού.

«Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθει κοντά μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ώστε να προλάβουμε να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησης. Εάν δεν προλάβουμε, είναι βέβαιο πως θα τον δω όσο πιο γρήγορα μπορώ, εγώ και όλη η ομάδα» δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς στην χθεσινή, ζωντανή συνέντευξή του από τη Βραζιλία, στη διάρκεια της οποίας αφιέρωσε πολύ χρόνο για τον φίλο του από τη Σκοτία. Καταλήγοντας μίλησε στα αγγλικά στην κάμερα και έστειλε την αγάπη του στον Τζέι.

Μανιάτης: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει την επιτυχία»

Τη ευτυχία τους σε κάθε ευκαιρία για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ εκφράζουν οι διεθνείς μας παίκτες που ολοκληρώνουν αύριο την προετοιμασία για το ματς με την Κόστα Ρίκα. «Δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας, για να είμαι ειλικρινής. Ενα όμως είναι το δεδομένο: Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση» δήλωσε χθες ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ ο συμπαίκτης του και στον Ολυμπιακό Ανδρέας Σάμαρης είπε: «Αφιερώνω την πρόκριση σε όλους τους Ελληνες και ειδικά σε όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ που έχω φτάσει».

Στο μεταξύ, ο Χοσέ Χολέμπας, που λόγω καταγωγής πολιορκείται καθημερινά από τα γερμανικά ΜΜΕ, μιλώντας στο «Kicker» είπε: «Εχω όνειρο την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα όμως δεν είναι καιρός για τέτοια. Το μόνο που μετράει είναι η Εθνική Ελλάδας και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάμε πολύ καλά».

Τέλος, ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση υπέρ του Κώστα Κατσουράνη και εναντίον της σελίδας που δημιουργήθηκε στο facebook. «Φαντάζομαι ότι ο εμπνευστής αυτής της σελίδας είναι κάτω από 15 χρόνων και δεν έχει δει τον Κατσουράνη πρωταθλητή Ευρώπης».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...