Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Η αποστρατεία έγινε θηλιά για αξιωματικό

Επεσε σε κατάθλιψη μετά τη συνταξιοδότηση του στις περσινές κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη

Μελαγχολία, που γρήγορα έγινε κατάθλιψη, οδήγησε έναν απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. στην απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά σώθηκε την τελευταία στιγμή από συγγενικά του πρόσωπα! Ο άτυχος άνδρας, που είχε διατελέσει υψηλόβαθμος αξιωματικός, υπηρετούσε στην Ασφάλεια Αττικής και είχε συνταξιοδοτηθεί στις περσινές κρίσεις. Πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα ταξίδι στην Κρήτη, όπου έμεινε στο σπίτι ενός συγγενούς του. Σύμφωνα με άτομα του κύκλου του, μετά την αποστρατεία είχε κλειστεί στον εαυτό του, ωστόσο δεν είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο πέρασε μια θηλιά στον λαιμό του και προσπάθησε να κρεμαστεί, αλλά ευτυχώς τον είδαν συγγενείς του, οι οποίοι έσπευσαν και τον απέτρεψαν την τελευταία στιγμή, ενώ τα ουρλιαχτά τους σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά. Ο απόστρατος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο μεταξύ, στην Καλαμάτα προκλήθηκε πανικός στην αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όταν ένας νεαρός τοξικομανής, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος σε υπόθεση ναρκωτικών, έβγαλε από τα ρούχα του ένα ξυραφάκι και επιχείρησε να κόψει τον λαιμό του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δικαστών και δικηγόρων.

Αναστάτωση

Στο ακροατήριο επικράτησε αναστάτωση και επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον απέτρεψαν πριν προλάβει να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε αυτή την ακραία πράξη όταν άκουσε τους δικαστές να του ανακοινώνουν την ποινή του, που είναι έξι χρόνια φυλάκιση.

Δυστυχώς, στην Ηλεία δεν υπήρξε κάποιος να αποτρέψει έναν 80χρονο από την αυτοχειρία. Ο άτυχος ηλικιωμένος από το Καλλίκωμο, που βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του, αυτοκτόνησε με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, περίπου στις 5.30 το πρωί. Ηταν η ώρα που η σύζυγός του είχε σηκωθεί για να ζυμώσει, όταν άκουσε τον κρότο από τον πυροβολισμό και βρήκε τον άνδρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και αυτά τον είχαν καταβάλει ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, σημειώνεται ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Κρήτη έχουν αυτοκτονήσει 62 άνθρωποι και άλλοι 22 έχουν κάνει απόπειρα. Ανθρωποι κάθε ηλικίας, επαγγέλματος, με οικογένειες ή όχι, οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και τελικά στο απονενοημένο διάβημα είτε παίρνοντας χάπια είτε στρέφοντας όπλα εναντίον τους ή κάνοντας βουτιά στο κενό…

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....