Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σάββατο 28/6/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε παραγωγικοί, μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεως. Μη σπαταλάτε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που είναι πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο κι αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς αυτόν τον μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή ετοιμαστείτε για διακοπές πριν καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευράς σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα νέα σας καθήκοντα απαιτείται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευτούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή σας παρουσία και αφοπλίστε τους με το γλυκό σας χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος ως εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις, αντί να σας ελέγχουν αυτές. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι όποιες επιτυχίες σας αυτόν τον μήνα θα οφείλονται αποκλειστικά σε εσάς και όχι στους άλλους. Ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και αναγνωρίστε τα προσόντα σας. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...