Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Οπα» στην Ελλάδα για τον Τράβις Σκοτ

Ο Τράβις Σκοτ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του...

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά!

Κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Μαζί στη ζωή και στον θάνατο!

Συγκλονίζει την κοινωνία της Πάτρας το φοβερό τροχαίο με θύματα έναν 23χρονο ποδοσφαιριστή και την 24χρονη κοπέλα του

Ανείπωτη τραγωδία χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Εξω Αγυιάς στην Πάτρα, με θύματα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και την 24χρονη κοπέλα του! Από τη μία στιγμή στην άλλη η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες των δύο παιδιών, τα οποία ο έρωτας έφερε κοντά, ενώ έφυγαν μαζί για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας της Α.Ε. Πάτρα Αντώνης Μαγδάκης και η 24χρονη φίλη του Εφη έχασαν τη ζωή τους σε ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5.00 χθες τα ξημερώματα στην οδό Αυστραλίας.

Η μοιραία σύγκρουση

Σύμφωνα με την Τροχαία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με τη μηχανή στην οποία επέβαινε το ζευγάρι. Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τα δύο παιδιά και τα μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ο Αντώνης όταν έφτασε το ασθενοφόρο είχε ακόμη σφυγμό. Ομως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν άντεξε. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε… Η σύντροφός του όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και τα δύο παιδιά εκτινάχθηκαν στον αέρα και χτύπησαν με σφοδρότητα στο οδόστρωμα. Οι τραγικοί γονείς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για το τροχαίο κι έσπευσαν στο νοσοκομείο παρακαλώντας τον Θεό να μην τα πάρει από κοντά τους. Ομως, όταν άκουσαν από τα χείλη των γιατρών ότι τα αγγελούδια τους δεν βρίσκονται πια στη ζωή, δεν άντεξαν και κατέρρευσαν… Ο 23χρονος Αντώνης πριν από λίγες ημέρες, στις 20 Ιουνίου, είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του. Φίλοι, συμφοιτητές, συναθλητές και η Εφη ήταν την προπερασμένη Παρασκευή δίπλα του όταν έσβηνε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του.

Οι δύο νέοι «έφυγαν» τόσο γρήγορα και τόσο άδικα και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει τον θρήνο στην κοινωνία της Πάτρας, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων τους στο facebook προς τις οικογένειές τους. Ο Αντώνης Μαγδάκης που ζούσε με τους γονείς του στις εργατικές κατοικίες της Εγλυκάδας ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα Α.Ε. Πάτρα και μάλιστα ένας εκ των αρχηγών της.

Ολοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι, μιλάνε για ένα καλό και σεβάσμιο παιδί, αγαπητό σε όλους, ένα παιδί που εκτός από το ταλέντο που είχε ως ποδοσφαιριστής, ξεχώρισε στα γήπεδα για τον χαρακτήρα του. Ο 23χρονος εργαζόταν παράλληλα στο ψητοπωλείο Αρης στην περιοχή της Οβρυάς, ενώ η Εφη ήταν από την Αθήνα και σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Χθες δεκάδες άτομα έσπευσαν στο τόπο του δυστυχήματος και άφησαν ένα λουλούδι στο σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής των δύο νεαρών που «έφυγαν» τόσο γρήγορα και άδικα.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...