Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Ο γάμος τους καθυστέρησε μισό αιώνα!

Βρετανός… ιππότης έψαξε και βρήκε την πρώτη αγάπη του μέσα από το facebook και την παντρεύτηκε στη ρομαντική Λίνδο

Πριν από σχεδόν μισό αιώνα ερωτεύτηκαν παράφορα, αλλά οι γονείς τους δεν τους άφησαν να παντρευτούν, με αποτέλεσμα να περάσουν μια ζωή χωριστά. Ο έρωτας όμως της Αντζελα και του Κεν από την Αγγλία δεν έσβησε ποτέ και προχθές κατάφεραν να ανταλλάξουν όρους αιώνιας πίστης και αγάπης στη Λίνδο της Ρόδου, σε έναν άκρως ρομαντικό γάμο!

Η ιστορία των δύο Βρετανών δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Γνωρίστηκαν το 1967, όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 17 χρόνων. Οι οικογένειές τους όμως έφεραν αντίρρηση, όταν τους είπαν για τα σχέδιά τους να παντρευτούν. Οι δρόμοι τους χώρισαν και αναπόφευκτα κάποια στιγμή δημιούργησαν δικές τους οικογένειες και έζησαν ξεχωριστές ζωές. Ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον. Το 2011 ο Κεν, που είχε μείνει χήρος, αποφάσισε να ξαναβρεί τον πρώτο του έρωτα μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Βρήκε την Αντζελα, η οποία είχε επίσης μείνει χήρα, και άρχισαν να συνομιλούν διαδικτυακά για περίπου δύο χρόνια, όταν αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά.

Ο 65χρονος ανέφερε ότι όταν την αντίκρισε, κατάλαβε ότι παρέμενε η μεγάλη του αγάπη και συνέχισε, ακόμα και τόσα χρόνια μετά, να τη βλέπει σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου. Ενα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους ο Κεν έπεσε στα γόνατα και ζήτησε σε γάμο την Αντζελα! Η 64χρονη είπε το μεγάλο «ναι» και διάλεξε τη Λίνδο ως το ρομαντικό μέρος όπου θα παντρευόταν τον άντρα της ζωής της και θα έκαναν και οι δύο πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής.

Η νύφη ήταν πανέμορφη μέσα στο μακρύ κρεμ νυφικό της, ενώ φορούσε χρυσά πέδιλα και κρατούσε μια ανθοδέσμη με κίτρινα κρίνα. Στα καρέ ξανθά μαλλιά της έλαμπε μια χρυσή στέκα και η ίδια δεν σταματούσε να χαμογελά από ευτυχία. Εξίσου γοητευτικός ήταν και ο γαμπρός, ο οποίος ήταν ντυμένος με λινό μπεζ κοστούμι και λευκό πουκάμισο που κοσμούσε μια γαλάζια γραβάτα, ενώ στο πέτο του σακακιού του ήταν πιασμένο ένα κίτρινο κρινάκι.

Η τελετή έγινε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Λίνδο. Το ζευγάρι κρατούσε ένα άσπρο ομπρελίνο για να προφυλαχτεί από τον ήλιο, γεγονός που προσέδινε στην τελετή αέρα άλλης εποχής, πιο παλιάς και πιο ρομαντικής. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου οι δυο τους δεν σταματούσαν να κοιτιούνται στα μάτια με αγάπη, σαν να μην πίστευαν ότι στ’ αλήθεια παντρεύονταν και αποδεικνύοντας ότι τόσα χρόνια μετά η αγάπη τους δεν είχε αλλοιωθεί, αντίθετα είχε γίνει βαθύτερη.

«Ηταν σαν να πήραμε το νήμα της ζωής στα χέρια μας. Σαν να μην είχαμε χωρίσει ποτέ. Από τότε που ξαναβρεθήκαμε περνάμε υπέροχα και γελάμε πολύ. Αλλωστε έτσι πρέπει να είναι η ζωή. Γεμάτη γέλιο και χαρά» δήλωσε συγκινημένος ο Κεν μετά την τελετή.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...