Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τετάρτη 02/7/2014

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας…

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γεγονός που θα σας ωθήσει σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν δείξετε τη δέουσα υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ηρεμήστε για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Αν αισθανθείτε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοιχτούς και προσιτούς στους γύρω, ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους, λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...