Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η περιπέτεια της αδελφής του Αλαβάνου

Εμεινε κρατούμενη επί 28 ώρες, κατηγορούμενη ότι έκλεψε δοκιμαστικά δειγματάκια make up από το κατάστημα Hondos Center στην Ομόνοια

Από τα Hondos Center στα κρατητήρια της Ομόνοιας, κρατούμενη για 28 ώρες, βρέθηκε η αδελφή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού του «Σχεδίου Β» Αλέκου Αλαβάνου. Την πρωτοφανή ιστορία αποκάλυψε η ίδια η Μαριντίτα Αλαβάνου μέσα από το σάιτ sxedio-b.gr, στο οποίο περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έζησε από το πρωί της Πέμπτης, όταν έκανε το μοιραίο λάθος να δεχτεί να πάρει κάποια δειγματάκια που της έδωσε μια πωλήτρια για να τα δοκιμάσει.

Η περιγραφή

«Πήγα στο Hondos της Ομόνοιας να αγοράσω make up. Η υπάλληλος της μάρκας που ήθελα θα απουσίαζε εκείνη τη μέρα. Οι κοπέλες από τους διπλανούς πάγκους δεν μπορούσαν να μου δώσουν πληροφορίες αν το προϊόν είναι υποαλλεργικό. Επέλεξα δύο αποχρώσεις από τα ανοιγμένα και σχεδόν τελειωμένα δοκιμαστικά δειγματάκια… Εξηγώ στη διερχόμενη υπάλληλο ότι δεν θέλω να τα δοκιμάσω εκεί, επειδή φοβάμαι και τη ρωτώ αν μπορώ να τα πάρω, να τα δει ο φαρμακοποιός μου. Εννοείται πως συμφώνησε επιτόπου. Συνέχισα τα ψώνια μου και μία ώρα μετά έβγαινα απ το κατάστημα ευχαριστημένη με τις αγορές μου» εξιστορεί και προσθέτει:

«Με την έξοδό μου άρχισε να τσιροκοπάει η σειρήνα. Με γυρίζουν πίσω να τσεκάρουν τα ψώνια. Λέω: Βρε παιδιά, μπας και είναι τα δειγματάκια; “Πήρατε τα δειγματάκια;” ούρλιαξε η υστερική φύλακας των συμφερόντων του Hondos». Επειτα, σύμφωνα με την κυρία Αλαβάνου, ανέλαβε δράση ο σεκιουριτάς του καταστήματος.

«Με τσακώνει και με χώνει σε μια γωνία του μαγαζιού… Μισή ώρα μετά καταφθάνουν τέσσερις άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλάβουν τον Νταβέλη. Με οδήγησαν στο τμήμα της Ομόνοιας. Τρεις-τέσσερις ώρες περίμενα εκεί, παρέα με όλη την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. -συμπαθέστατοι-, με κακοποιούς, πρεζάκια, κορίτσια οίκων ανοχής κ.λπ., να δώσω κατάθεση. Καταθέτω στον αξιωματικό υπηρεσίας και ενημερώνομαι για τα κάτωθι: α. θα μείνω κρατούμενη τη νύχτα εκεί ή στη ΓΑΔΑ (έμεινα εκεί, στο γραφείο ανάκρισης), β. θα περάσω την επομένη αυτόφωρο, με αυτεπάγγελτη καταγγελία του Hondos, γ. ο Hondos έχει καταθέσει ότι ναι μεν πρόκειται για δειγματάκια του κόλου, όμως κοστίζουν 62 (!!!) ευρώ. Για να ξέρετε, το κανονικό προϊόν πωλείται στο κατάστημα 31 ευρώ!»

Η Μαριντίτα Αλαβάνου καλεί τον δικηγόρο της, ενώ οι αστυνομικοί προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. « Μου παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα, μου κάνουν σωματική έρευνα, μου κάνουν μεταγωγή, συνοδεία δύο ασφαλιτών, στην Καβάλας -με δεκάδες χειροδέσμιους κακοποιούς-, στο εγκληματολογικό για φωτογραφίες, και καταλήγω στις 5.00 το απόγευμα της επομένης στο αυτόφωρο στην Ευελπίδων, όπου αθωώνομαι ευθύς από εισαγγελέα και πρόεδρο. Τη Δευτέρα καταθέτουμε τη μήνυσή μου προς το Hondos» τονίζει επισημαίνοντας ότι η εικόνα που είχε για την Αστυνομία δεν ήταν σωστή:

«Η εικόνα μου, τουλάχιστον για το κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας που γνώρισα από μέσα, στο χειρότερο υποθέτω τμήμα του λεκανοπεδίου, είναι σίγουρα διαφορετική από αυτήν που είχα πριν. Οι αξιωματικοί υπηρεσίας, οι βοηθοί τους και ο υποδιοικητής, που τον γνώρισα αρκετά, είναι άτομα με σπουδές, όχι κολλημένα και κυρίως συμπεριφέρονται ανθρώπινα και σε κάποιες περιπτώσεις με χιούμορ. Και δεν μιλάω για εμένα, μιλάω για τους πάντες που πέρασαν από κει, με βαριές και πολύ βαριές κατηγορίες. Αυτά ήθελα να μοιραστώ, βγάλτε δικά σας συμπεράσματα κυρίως για την υπάρχουσα νομοθεσία. Και πάνω απ’ όλα: Μποϊκοτάρετε το HONDOS! Μιλάμε για αλητεία από κάθε άποψη, με παράλληλη εκμετάλλευση και της νομοθεσίας και της Aστυνομίας» καταλήγει η κυρία Αλαβάνου.

Τι λέει το κατάστημα

Το Hondos Center της Ομόνοιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες σχετικά με την ανάρτηση της κυρίας Αλαβάνου αναφέρει – μεταξύ άλλων: «Τα testers/δοκιμαστικά που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες – επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι’ αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση. Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες – επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό. Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από τον νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανέναν πελάτη».

Γιούλη Σταρίδα 

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...