Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Μισός αιώνας καριέρας σε… online σύνδεση

Πενήντα χρόνια στο θέατρο γιόρτασε η Νόνικα Γαληνέα με την έναρξη της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η Νόνικα Γαληνέα γιόρτασε τα πενήντα χρόνια της στο θέατρο με την… είσοδό της στο Διαδίκτυο! Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στη διάρκεια μιας λαμπερής γιορτής, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, ανακοίνωσε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Την Τρίτη η αίθουσα «Σκαλκώτας» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών γέμισε με αγαπημένα πρόσωπα της Νόνικας Γαληνέα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα συμμετοχής της στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η κυρία Γαληνέα διοργάνωσε τη βραδιά όχι μόνο για να γιορτάσει την καλλιτεχνική της επέτειο, αλλά και για να αναγγείλει τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας της, στην οποία φιλοξενείται μεγάλο μέρος του αρχείου της.

Πρόκειται για την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nonikagalinea.gr, που περιλαμβάνει πληροφορίες για τις θεατρικές παραστάσεις της, σπάνιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο από συνεντεύξεις, εκδηλώσεις και στιγμιότυπα παραστάσεων, μεταφράσεις έργων, αλλά και εκτενή αποσπάσματα από το βιβλίο της «Επέστρεφε». «Πενήντα χρόνια πέρασαν από τότε που βγήκα στο θέατρο. Πιστεύω πως ίσως έχει περισσότερο νόημα να διαθέσω, μέσω της τεχνολογίας, στο κοινό ένα μέρος του προσωπικού μου αρχείου, της δουλειάς των πενήντα αυτών χρόνων, παρά να το κρατάω μέσα στα συρτάρια μου. Γνωρίζω καλά πως στο θέατρο, όταν κλείνει η αυλαία, όλα έχουν τελειώσει. Θα ήθελα όμως, παρ’ όλα αυτά να μοιραστώ με όσους θα το ήθελαν στιγμές αυτής της πορείας μου, που είναι κατάθεση δουλειάς και αγάπης» γράφει η ηθοποιός στην αρχική σελίδα του site της.

Η Νόνικα Γαληνέα, φορώντας μα επιβλητική λευκή τουαλέτα αρχαϊκού τύπου και πλαισιωμένη από τις τρεις κόρες της (Αριέττα, Αλεξία και Αμαλία), υποδέχτηκε με χαρά όλους τους προσκεκλημένους της και αντάλλαξε μαζί τους λόγια αγάπης – μάλιστα, με κάποιους από αυτούς θυμήθηκε στιγμές από το καλλιτεχνικό παρελθόν της. Εκεί ήταν η Ζωή Λάσκαρη (φορούσε επίσης εντυπωσιακό λευκό σύνολο), ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Αννα Φόνσου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος με τη γυναίκα του Μαρία, ο Γιάννης Πάριος, ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγο του Λουκίλα Καρρέρ, η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, η Μπέτυ Αρβανίτη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Ζάχος Χατζηφωτίου συνοδευόμενος από την εγγονή του, η Ελένη Καραΐνδρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αντύπα, ο Αχιλλέας Χαρίτος, ο Στέλιος Μάινας, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου κ.ά. 

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ
ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...