Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κορμάρα η Φαίη στη Βάρκιζα

Η «Espresso» στα παρασκήνια της τελευταίας (για τη σεζόν) εκπομπής του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, με Φαίη, Λιάγκα και Onirama

Από τη μία ο υδράργυρος που χτυπούσε «κόκκινο» και από την άλλη το δέλεαρ του πάρτι της συναυλίας των Οnirama και της ελεύθερης εισόδου, δεν ήθελε και πολύ ο κόσμος ώστε την περασμένη Παρασκευή να κατευθυνθεί προς την πλαζ της Βάρκιζας. Ηταν η μέρα της αποχαιρετιστήριας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και όλοι ήταν έτοιμοι για διασκέδαση από νωρίς.

Από τις 10.00 έως τις 12.00 το μεσημέρι η είσοδος στην πλαζ ήταν δωρεάν και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Ολοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τη χρυσή ευκαιρία απολαμβάνοντας όχι μόνο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και δωρεάν συναυλία των Οnirama. Πάνω απ’ όλα όμως χάρηκαν με το παραπάνω τον ήλιο και τη θάλασσα, αφού το θερμόμετρο έδειχνε υψηλές θερμοκρασίες.

Selfies

Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που έμειναν στη σκιά, φροντίζοντας να δροσιστούν στο φιλόξενο bar-restaurant του συγκροτήματος, το Sundara, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία προσπαθούσαν να συνδυάσουν τις βουτιές τους με φωτογραφίες και selfies με τους συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1«Το πρωινό», αλλά και της ποπ μπάντας που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες της. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταματούσαν να φωτογραφίζονται με τον κόσμο που αψήφησε τη ζέστη για να βρεθεί κοντά τους και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι. Στα διαλείμματα οι συντελεστές απολάμβαναν τα πλούσια εδέσματα που τους προσφέρθηκαν, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ.

Εκείνος που έκλεψε την παράσταση, παρά το γεγονός ότι απέφευγε τις κάμερες και τα φλας, ήταν ο Λιάγκας jr. Ο μικρός Γιαννάκης χόρευε στους ρυθμούς τον Οnirama κι έκλεψε τις εντυπώσεις με τα νάζια του και την προσωπικότητά του. Μετά το τέλος βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του και απόλαυσαν μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αν και ο Γιώργος Λιάγκας με δηλώσεις του είχε πει πως θα ζητήσει κάποιες αλλαγές στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε σε συνέντευξή του πως θα παραμείνουν κανονικά όλοι οι συντελεστές στις θέσεις τους, γιατί είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης και το κανάλι είναι ευχαριστημένο με την απόδοσή τους στο «Πρωινό». Την είδηση όμως την έδωσε η ίδια η Φαίη, λέγοντας ότι ετοιμάζει κάτι νέο για την επόμενη σεζόν, σε συνεργασία με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού. Σε ερώτηση των συνεργατών της για το αν πρόκειται για την παρουσίαση του «Dancing with the stars 5» ή του «The Voice kids» εκείνη απάντησε αρνητικά και για τα δύο, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν ποιο θα είναι το νέο project που ετοιμάζει.

Από την άλλη επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, που τερμάτισε πρώτη και με διαφορά σε τηλεθέαση, ετοιμάζεται να βρεθεί κοντά στους ομογενείς. Οι πληροφορίες θέλουν το πρωινό team του καναλιού να φτιάχνει βαλίτσες είτε την 28η Οκτωβρίου είτε τα Χριστούγεννα, ώστε να βρεθεί κοντά στους ομογενείς, οι οποίοι έχουν απευθύνει πρόσκληση, ώστε να βγουν κάποιες εκπομπές από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόθεση του ΑΝΤ1 είναι, όντως, το «Πρωινό» να μεταδοθεί από εκεί -άγνωστο για πόσο διάστημα ή με ποιο τρόπο θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο-, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ανταμείψει την ομογένεια για την προτίμηση που του δείχνει.

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δ. Γκολφομήτσος 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...