Ο σφοδρός έρωτας της δημοσιογράφου με γυναίκα πολιτικό

Και μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού ένας φλογερός -και πολύ αντισυμβατικός- έρωτας ήρθε να ταράξει τα νερά προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην ηγεσία υπουργείου…

Και μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού ένας φλογερός -και πολύ αντισυμβατικός- έρωτας ήρθε να ταράξει τα νερά προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην ηγεσία υπουργείου, καθώς το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη είναι υψηλόβαθμο στέλεχός του.

Μία πασίγνωστη κυρία των media, με πολλά χρόνια πείρας σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, με όνομα «βαρύ» στον χώρο, κύρος και σεβαστές σπουδές -τις οποίες αξιοποιεί αναλόγως- και η γενική γραμματέας υπουργείου, το όνομα της οποίας είναι άμεσα συνυφασμένο με αυτό (καθώς παραμένει ακλόνητη στη θέση της με όλες τις ηγεσίες και χαίρει της εκτίμησης των εκάστοτε υπουργών), ζουν μια τρυφερή σχέση.

Η μεν κυρία των media είναι διαζευγμένη (δις; τρις;), η δε κυρία του υπουργείου είναι παντρεμένη και μητέρα ενός γιου. Αλλά εμπρός στο πάθος, το στενό -και τυπικό- πλαίσιο των θεσμών φαντάζει ασήμαντη λεπτομέρεια.

Κρυφά ραντεβουδάκια αλλά και κοινές κοσμικές έξοδοι (καθώς θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι δύο καλές φίλες με κοινά ενδιαφέροντα ή επαγγελματικά πάρε δώσε) σημειώνονται κατ’ εξακολούθηση το τελευταίο διάστημα. Φήμες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στους διαδρόμους των κυβερνητικών γραφείων, ενώ πίσω από τις κλειστές πόρτες πνιχτά γέλια συνοδεύουν το πέρασμά τους και ολοένα και περισσότεροι έχουν αρχίσει να τις… πιάνουν στο στόμα τους. Εκείνες πάντως, απτόητες, ζουν στον ίλιγγο του έρωτα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ