Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σκάει βόμβα για τα στημένα

Η σύλληψη του 30χρονου εμπρηστή (της καφετέριας του Τζαβέλλα) φέρνει τσουνάμι αποκαλύψεων για παράνομα στοιχήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου

Τον εμπρηστή της καφετέριας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα κατάφεραν να πιάσουν οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, έπειτα από άγρια καταδίωξη στην περιοχή της Ηλιούπολης. Η υπόθεση αυτή -λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα- δεν αποκλείεται να βοηθήσει τις Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι στη διερεύνηση των καταγγελιών για παράνομες συναλλαγές και στημένους αγώνες στον χώρο του ποδοσφαίρου, η αποκάλυψη των οποίων αναμένεται να σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων!

Ο 30χρονος συνελήφθη μαζί με έναν 27χρονο φίλο του ύστερα από καταδίωξη, όταν δεν σταμάτησαν για έλεγχο την ώρα που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι. Στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκαν κοκαΐνη βάρους 36 γραμμαρίων και ναρκωτικά χάπια. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 30χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τον εμπρησμό της καφετέριας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργου Τζαβέλλα στις 17 Απριλίου, έπειτα από τα επεισόδια στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τον είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας να τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό μαζί με άλλο ένα άγνωστο άτομο. Ο 27χρονος Πατρινός που συνελήφθη μαζί του ήταν φίλος του Πάνου Τσίρκα που δολοφονήθηκε πέρυσι και του οποίου ο αδελφός είναι προφυλακισμένος για ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 30χρονος φέρεται να συνδέεται με πρόσωπο που ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. για στημένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και παράνομο στοιχηματισμό. Οι έρευνες αγγίζουν και πολιτικά πρόσωπα και οι επικείμενες ανακοινώσεις για το κύκλωμα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προκαλέσουν «σεισμό»! Στο παζλ των αστυνομικών ερευνών για τα στημένα παιχνίδια έχει μπει και η πρόσφατη υπόθεση των δύο τόνων του λευκού θανάτου, καθώς εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή προσώπων που φέρεται να συνδέονται περιφερειακά με τη «μαφία της ηρωίνης».

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...