Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Τετάρτη 09/7/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα μπορείτε εύκολα να…

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα περάσουν κρίση. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα μπορείτε εύκολα να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό εκθέστε τις καταστάσεις και σε άλλους. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές σας ασχολίες για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Εχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να σας αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας, επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε σωστές συμφωνίες. αν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνεται η αιτία για καθημερινές προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζονται στον άξονα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά οι περιπλοκές στην εργασία θα σας στενοχωρήσουν. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί, κάντε μια θυσία προκειμένου να σώσετε μια σχέση που για εσάς είναι σημαντική. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια, ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχθούν χρήσιμοι. Οι συνεχείς κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...