Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Μίτσελ: Στα ντέρμπι όλα μπορεί να συμβούν

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εφιστά την προσοχή των παικτών του.

Η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια εδώ και καιρό, ο («αιώνιος») αντίπαλος βρίσκεται 37 βαθμούς μακριά από την κορυφή, το ντέρμπι γίνεται στο φαληρικό γήπεδο. Κι όμως, για τον Μίτσελ, αλλά και τους παίκτες του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το ντέρμπι της Κυριακής παραμένει ένα ξεχωριστό ματς και η νίκη δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας επηρεάσει η βαθμολογική διαφορά. Γιατί αυτό θα σήμαινε πως αυτόματα θα κερδίζαμε το παιχνίδι και μάλιστα με μια διαφορά τριών ή τεσσάρων γκολ. Δεν ισχύει όμως αυτό. Στα ντέρμπι δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο» τόνισε σε δηλώσεις του στο novasports.gr κι εξήγησε: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν. Για τους αντιπάλους μας είναι ευκαιρία να σώσουν τη χρονιά, κατά κάποιο τρόπο. Για εμάς είναι υποχρέωση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είμαστε Ολυμπιακός κι εκείνοι Παναθηναϊκός. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με τον μέγιστο σεβασμό, χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον Παναθηναϊκό με βάση τη θέση του στη βαθμολογία. Πρέπει να τον κοιτάμε σαν έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, γνωρίζοντας πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα κι έχθρα ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Πώς αντιμετωπίζουν το ντέρμπι οι παίκτες του; «Εχουμε παρατηρήσει μια αλλαγή στη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις, με την έννοια πως το μυαλό τους βρίσκεται 100% στις προπονήσεις. Τις προηγούμενες εβδομάδες λέγαμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς είμαστε ήδη πρωταθλητές. Ομως έχουν καταλάβει οι παίκτες πως αυτός είναι ένας καινούργιος τίτλος, να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό» υπογράμμισε. Αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα, είπε ότι θα προσπαθήσει να κάνει μια πολύ καλή μίξη της εμπειρίας των «παλιοσειρών» με την όρεξη που έχουν οι νέοι. Για το αν σχεδιάζει τη νέα χρονιά με τον Ιμπαγάσα στο ρόστερ, απάντησε… διπλωματικά λέγοντας ότι είναι ένας παίκτης απαραίτητος, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλες τις ομάδες. «Μακάρι κι εμείς να είχαμε έναν Ιμπαγάσα δέκα χρόνια νεότερο» πρόσθεσε και υποσχέθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι την Κυριακή ο ίδιος και οι παίκτες του δεν θα τον απογοητεύσουν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Τίμοστσουκ για το λιμάνι

Ο Ολυμπιακός παραμένει μέσα στο παιχνίδι της απόκτησης του Ανατόλι Τίμοστσουκ, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ. Επιπλέον, τόσο η Νάπολι όσο και η Ρούμπιν Καζάν φέρεται να διεκδικούν την υπογραφή του έμπειρου μέσου που στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες. Ο 34χρονος άσος έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτό το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει την Μπάγερν (δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του) και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης θέμα ημερών (αν όχι ωρών) θεωρείται η απόφαση από το CAS για το μέλλον του Ντέρεκ Μπόατενγκ που εδώ και καιρό προπονείται στου Ρέντη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...