Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Αγωγή λόγω «κουρέματος»

Νομικά εναντίον της κυπριακής κυβέρνησης, αλλά και τραπεζών κινήθηκε η Κωνσταντίνα.

Το ‘πε και το ‘κανε! Η Κωνσταντίνα προέβη σε αγωγές εναντίον όλων των υπευθύνων (συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας) για το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο, με σκοπό να βρει το δίκιο της. Πριν από λίγο καιρό η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι είναι κι εκείνη ένα από τα θύματα της λεηλασίας των κυπριακών τραπεζών τονίζοντας πως δεν θα μείνει με κλειστό το στόμα και δεμένα τα χέρια σε αυτή την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα της, για την οποία ευθύνονται όλοι όσοι κρατούν το τιμόνι της Κύπρου στα χέρια τους… Τελικά την περασμένη εβδομάδα η Κωνσταντίνα κινήθηκε νομικά (μαζί με άλλους πενήντα Κύπριους, θύματα του «κουρέματος», που επίσης υπέβαλαν αγωγές) εναντίον της Λαϊκής Τράπεζας, της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, αλλά και της κυπριακής κυβέρνησης.

«Η Κωνσταντίνα προέβη σε αυτή την κίνηση γιατί πιστεύει ότι θα δικαιωθεί. Και αν αυτό δεν συμβεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές της πατρίδας της, θα απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι μεγάλο άδικο να έχεις βάλει στην Κύπρο τους “κόπους μιας ζωής”, εμπιστευόμενος τις τράπεζες της πατρίδας σου, δηλαδή χρήματα που έχεις συγκεντρώσει κυρίως από την εργασία σου πολλών χρόνων στην Ελλάδα, κι αυτά να εξανεμίζονται σε μια στιγμή. Αλλωστε δεν είναι μόνο η Κωνσταντίνα που κινήθηκε νομικά. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, άλλες 12.000 αγωγές από Κύπριους που έχουν υποστεί ανελέητο “κούρεμα” είναι έτοιμες να κατατεθούν…» μας λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Να θυμίσουμε ότι στη συνέντευξή της στην «Espresso» η τραγουδίστρια είχε πει μεταξύ άλλων για όλους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα της σε αυτή την κατάσταση: «Πλέον δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα και κανέναν. Αρχικά είπαν ότι τα περιοριστικά μέτρα στις τράπεζες θα ήταν για τέσσερις μέρες και τώρα το άλλαξαν για έναν μήνα. Βρίσκομαι στην Κύπρο και ζω από κοντά όλο το δράμα του κυπριακού λαού που μόνο με το σταγονόμετρο μπορεί να έχει τραπεζικές συναλλαγές, ενώ το εμπόριο αναγκαστικά πάει από το κακό στο χειρότερο… Κι όλα αυτά γιατί οι υποτιθέμενοι σωτήρες μας -με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς που βάζουν χέρι με κάθε τρόπο στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου- έχουν στόχο στην Κύπρο τα λεγόμενα “οικόπεδα του φυσικού αερίου”.

»Ας μη γελιόμαστε… Τώρα όμως που περνούν οι μέρες και συνειδητοποιώ ότι όχι μόνο μας λήστεψαν, αλλά οδηγείται η χώρα και σε έναν οικονομικό Αττίλα με φοβερές συνέπειες στον λαό, δεν μπορώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό! Γιατί δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα λεφτά μας, φοβάμαι ότι στο τέλος θα χάσουμε και την πατρίδα μας, αφού, όπως αποδείχτηκε, μετά τον Μακάριο και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν είναι κατώτεροι των περιστάσεων!» τόνισε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε: «Οι Κύπριοι πολιτικοί δεν μπορεί να μη γνώριζαν τα βρόμικα παιχνίδια που παίχτηκαν στην πλάτη του κυπριακού λαού, αλλά και όλων των ξένων επενδυτών στις κυπριακές τράπεζες».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...