Οι Γερμανοί είναι πρώτοι στις επιμηκύνσεις πέους!

Πενταπλάσιο ποσοστό ανδρών σε σχέση με άλλους ζητούν «κάτι μεγαλύτερο»

Πολλά ζητήματα φαίνεται πως έχουν με το «μέγεθός τους» οι άντρες στη Γερμανία. Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς το γεγονός ότι, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στις επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους.

Η Διεθνής Ακαδημία Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα σχετικών μετρήσεων, από τα οποία αποδεικνύεται ότι η Γερμανία είναι «ηγέτης» στην εν λόγω επέμβαση, αφού πενταπλάσιο ποσοστό αντρών, σε σχέση με άλλες χώρες, επισκέπτεται τον γιατρό, ζητώντας «κάτι μεγαλύτερο».

Τον περασμένο χρόνο, από τις 15.000 επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους που έγιναν σε όλον τον κόσμο, οι 2.786 αφορούσαν περιστατικά στη Γερμανία.

Ενδεικτικό των «προβλημάτων» που έχουν οι Γερμανοί, είναι ότι στη δεύτερη θέση έρχεται η Βενεζουέλα, με μόλις 473 τέτοιες επεμβάσεις, ενώ τελευταίο στη δεκάδα είναι το Ιράν, με δώδεκα άντρες να έχουν ζητήσει αρωγή για να «μεγαλώσουν». Το Γερμανικό Κέντρο Ουρολογίας και Φαλλοπλαστικής Χειρουργικής ανεβάζει μάλιστα θεαματικά τον αριθμό των επεμβάσεων, κάνοντας λόγο για περισσότερες από 6.000.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπός του, υπάρχει η δυνατότητα επιμήκυνσης πέους από τρία έως έξι εκατοστά, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να ερμηνεύει επιστημονικά γιατί η χώρα του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Διεθνούς Ακαδημίας Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής.

Γενικότερα στη Γερμανία, η επέμβαση με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι η αυξητική στήθους και ακολουθούν λιποαναρρόφηση, αφαίρεση σακουλών από τα μάτια, ρινοπλαστική και λιπογλυπτική. Συνολικότερα, Βραζιλία, ΗΠΑ και Μεξικό είναι οι τρεις χώρες, μπροστά από τη Γερμανία, σε αριθμό πλαστικών επεμβάσεων για αισθητικούς λόγους. Πέρυσι αυτές οι επεμβάσεις ξεπέρασαν τις 650.000.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ