Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Προβλέψεις για 16/4

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να πείτε όλα όσα σκέπτεστε, καθώς δύσκολα θα μπορέσουν να σας καταλάβουν. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας καλό είναι να είστε συγκρατημένοι ως προς την έκφραση των συναισθημάτων σας. Δώστε προσοχή και στα οικονομικά σας, αποφεύγοντας έξοδα που είναι περιττά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευχάριστη παρέα των φίλων σας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές. Μη μιλάτε πολύ για προσωπικά σας ζητήματα, κρατήσετε κάποια πράγματα καθαρά για τον εαυτό σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε δανεισμούς κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μόνο με την υπομονή και τη διπλωματία που θα επιδείξετε. Μη μεταφέρετε το κλίμα των επαγγελματικών στη σχέση σας, γιατί δεν θα έχετε την κατανόηση που περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί και μην εμπιστεύεστε κανέναν, ιδιαίτερα στην εργασία σας. Φανείτε τυπικοί και μην ανακατεύεστε σε περίεργες συζητήσεις. Οσοι σπουδάζετε δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις σπουδές σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τη διάθεσή σας για προσφορά, οπότε καλό είναι να φανείτε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι σε όλα τα επίπεδα. Προσέξτε τις υπερβολές στον αισθηματικό τομέα και αποφύγετε κάθε πιθανό ρίσκο σε ζητήματα οικονομικής φύσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε τυπικοί στα επαγγελματικά σας και αποφύγετε τις διαφωνίες με άτομα που κατέχουν εξουσία. Μόνο με συνέπεια και χαμηλούς σας τόνους θα βγείτε κερδισμένοι. Αντιμετωπίστε με υπομονή τις δυστροπίες του συντρόφου σας και φανείτε επιφυλακτικοί σε κάθε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ιδεολογικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας. Αφήστε τέτοιου είδους συζητήσεις για κάποια άλλη στιγμή, καθώς είστε κουρασμένοι από την έντονη δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών, οπότε χρειάζεστε χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ο συνδυασμός ενστίκτου και λογικής σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια καινούργια γνωριμία υπό αντίξοες συνθήκες, που όμως θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Προσέξτε πολύ τον χειρισμό των οικονομικών σας και τα έκτακτα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας προβληματίσει η συμπεριφορά κάποιων προσώπων από την οικογένεια. Αν δείξετε υπομονή και διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, θα διατηρήσετε τις ισορροπίες. Αποφύγετε τις υπερβολές στα αισθηματικά σας, καθώς δεν σας ωφελήσουν. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιστεύετε όσα ακούγονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς έχουν ελάχιστη δόση αλήθειας. Ευτυχώς χάρη στην αυτοκυριαρχία σας δεν παρασύρεστε και δεν βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Είσαστε όμως κουρασμένοι, οπότε ασχοληθείτε με φροντίδα του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να αφήνετε τους φίλους σας να ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή. Εσείς ξέρετε πώς πρέπει να ενεργήσετε και δεν χρειάζεται η ανάμειξη κανενός. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές και αποφύγετε δανεισμούς κάθε είδους.

ΙΧΘΥΕΣ: Τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις καλές προθέσεις σας και τη διάθεση για προσφορά. Φροντίστε να προσφέρετε όσο μπορείτε και να μην εξαντλείτε τον εαυτό σας. Αυτοσυγκράτηση δείξτε και στα αισθηματικά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...