Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Καυτός» ΠΑΟ για το 2-1

Τι ζήτησε ο Πεδουλάκης από τους παίκτες του.

Πανέτοιμος για το 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, είναι ο Παναθηναϊκός (21.45, ΕΤ1). Με τη συμπαράσταση του κόσμου τους που θα μετατρέψουν σε… λάβα το Ολυμπιακό Στάδιο, οι «πράσινοι» καλούνται να επιδείξουν εξυπνάδα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα καλή, έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα.

Ο 48χρονος προπονητής, αφού παραδέχθηκε ότι «οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Ισπανία απέδειξαν πως οι αγώνες σε αυτή τη σειρά κρίνονται από την άμυνα και τον ρυθμό», τόνισε: «Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος δήλωσε: «Προχωράμε. Πήραμε μια σημαντική νίκη στη Βαρκελώνη, ισοφαρίσαμε τη σειρά σε 1-1 και τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Δεν έχουμε τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για την Μπαρτσελόνα. Οχι όμως φόβο. Δεν επιτρέπεται να φοβάσαι όταν πατάς στο παρκέ». Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στον Τζόρτνι Μπερτομέου να παρακολουθήσει ένα από τα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Θα είναι είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε στη φιλόξενη έδρα μας τη διοίκηση της Ευρωλίγκας, εάν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις. Επιβάλλεται να συμβάλουμε όλοι, ώστε να διεξαχθεί μια αναμέτρηση-διαφήμιση για τη διοργάνωση, σε μια πανηγυρική και κόσμια ατμόσφαιρα, με σεβασμό και εμπιστοσύνη στους αθλητές και παράγοντες του αγώνα, αντάξια της ιστορίας και φήμης του Παναθηναϊκού μας. Ολοι όσοι βρεθούμε στο γήπεδο θα έχουμε ένα και μόνο στόχο: μαζί, σαν μια γροθιά, να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας με την παρουσία και τη φωνή μας, και να τον προστατεύσουμε απόλυτα αποφεύγοντας την παραμικρή ακρότητα».

Last time για Γκιστ

Την τελευταία στιγμή, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στο αποψινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο παίκτης, που υπέστη διάταση του τένοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική, ακολουθεί εντατική θεραπεία και ο Αργύρης Πεδουλάκης, που είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο, θα μάθει σήμερα το πρωί αν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας μίλησε εξάλλου ο Λάσμου, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ευλογημένος που έχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες! Από την πρώτη χρονιά μου με τον κόουτς Ντούλε Βουγιόσεβιτς (σ.σ.: της Παρτιζάν)» τόνισε ο 30χρονος άσος από την Γκαμπόν και συνέχισε: «Φέτος ο Παναθηναϊκός προφανώς είναι μια καινούρια ομάδα, αλλά έχουμε μερικούς σκληρούς παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται δυνατά».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...