Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σοκ: Νεκροί δύο φοιτητές από αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα!

Αλλοι τρεις σε κρίσιμη κατάσταση.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λάρισα με δύο νεκρούς από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού! Θρήνος επικρατεί από χθες το απόγευμα στην πόλη της Λάρισας από την είδηση του θανάτου δύο νεαρών φοιτητών οι οποίοι άναψαν ένα μαγκάλι για να ζεσταθούν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις, ενώ άλλοι τρεις φίλοι τους κατέληξαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης. Μια φίλη των πέντε νεαρών πήγε στο σπίτι τους για να τους επισκεφτεί, όμως παρ’ ότι χτυπούσε επίμονα το κουδούνι, εκείνοι δεν της απαντούσαν. Ανήσυχη η κοπέλα απευθύνθηκε στη σπιτονοικοκυρά τους και με τη βοήθειά της κατάφερε να μπει στο σπίτι. Το θέαμα που αντίκρισαν μπαίνοντας στο διαμέρισμα οι δύο γυναίκες θα το θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους. Οι φοιτητές είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, ενώ οι δύο από αυτούς, όπως διαπιστώθηκε, ήταν νεκροί. Γιατρός που διέμενε κοντά στο διαμέρισμα των πέντε νεαρών έσπευσε στο σημείο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς, οι οποίοι όμως ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό, οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν είχαν ανάψει μια αυτοσχέδια εστία φωτιάς, σαν ψησταριά ή μαγκάλι, και δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, η κατάσταση των τριών νεαρών κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και μέχρι αργά χθες το βράδυ οι δύο εξ αυτών νοσηλεύονταν σε κωματώδη κατάσταση σε ΜΕΘ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας, ενώ η κοινωνία της Λάρισας είναι ανάστατη με το περιστατικό, που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί.

Ενα τέτοιο συμβάν, με θύματα δύο νεαρά παιδιά, δημιουργεί προβληματισμό για την κρίση που διέρχεται η χώρα και τις λύσεις ανάγκης στις οποίες αναγκάζονται να προσφύγουν πολλοί συνάνθρωποί μας ώστε να καταφέρουν να προστατευτούν από το κρύο.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...