Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η ραδιούργα φόνισσα της Ζακύνθου

Το σατανικό σχέδιο της 42χρονης που ομολόγησε (τελικά) το άγριο έγκλημα του Κενυάτη συντρόφου της

«Ναι, εγώ τον σκότωσα, γιατί τον ζήλευα. Τσακωνόμασταν καθημερινά και με ξυλοκοπούσε συνεχώς. Δεν άντεχα άλλο…» Με αυτά τα λόγια η 42χρονη επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης κατακρεούργησε τον 36χρονο Κενυάτη σύντροφό της Anest Muiruri με μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών, ομολόγησε την ενοχή της πριν καν περάσει ένα εικοσιτετράωρο από την προσαγωγή της.

Πέρα από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη, η γυναίκα προσπάθησε να σκηνοθετήσει έγκλημα από δήθεν άγνωστο δράστη, φωνάζοντας συγκλονισμένη ότι είχε βρει τον αγαπημένο της σφαγμένο μέσα στο μπαρ Hakuna Matata που διατηρεί στην τουριστική περιοχή Καλαμάκι!

Συχνοί καυγάδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει γύρω στις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης, φαινόμενο που, όπως ανέφεραν οι περίοικοι, ήταν συχνό. Οπως κατέθεσε και η ίδια στους αστυνομικούς, ο τσακωμός τους συνεχίστηκε ακόμα κι όταν έφυγαν από το μαγαζί οι υπάλληλοι και οι θαμώνες. Οσο περνούσαν οι ώρες τόσο χειρότερα γίνονταν τα πράγματα και κάποια στιγμή η 42χρονη, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να βάλει φωτιά στο εσωτερικό του καταστήματος με εύφλεκτη ύλη για να το κάψει! Ο άτυχος Αφρικανός προσπάθησε να τη συγκρατήσει και τότε εκείνη, σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, άρπαξε ένα μαχαίρι από την μπάρα και το «κάρφωσε» στον 36χρονο, συγκεκριμένα χαμηλά στην κοιλιά, πάνω από τα γεννητικά του όργανα. Το θύμα έπεσε στο πάτωμα αιμορραγώντας ακατάσχετα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το μυαλό της 42χρονης άρχισε να δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να καταστρώσει ένα σχέδιο που θα τη βοηθούσε να αποφύγει τη σύλληψη. Με απίστευτη ψυχραιμία βγήκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ σε όσους την πλησίαζαν για να τη ρωτήσουν τι είχε συμβεί έλεγε με αξιοζήλευτο θεατρινισμό πως είχε φύγει από το μαγαζί από νωρίς και όταν επέστρεψε, βρήκε τον αγαπημένο της νεκρό, μέσα σε λίμνη αίματος.

Βέβαια οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή τη θεώρησαν βασική ύποπτη για το φονικό και την προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου άρχισε να καταθέτει σχετικά. Ομως οι πολλές αντιφάσεις στις οποίες έπεσε και κυρίως τα αποτυπώματά της που βρέθηκαν στο μαχαίρι του εγκλήματος την πρόδωσαν. Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, και της απόπειρας εμπρησμού.

Συγκλονισμένη η κοινωνία του νησιού

Το έγκλημα πάθους έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, που μιλά για ένα ζευγάρι το οποίο αντιμετώπιζε μονίμως προβλήματα. Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα μαρτυρούν οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο facebook το θύμα. Οι δυο τους φαίνονται ευτυχισμένοι, να απολαμβάνουν τον έρωτά τους σαν όλα τα ζευγάρια. Στις περισσότερες από αυτές είναι χαμογελαστοί και δείχνουν ευδιάθετοι, ενώ πολλές φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέσα στο μπαρ όπου έγινε το άγριο φονικό.

Το Hakuna Matata είναι πασίγνωστο μπαρ, ειδικά στους τουρίστες οι οποίοι διάρκεια του καλοκαιριού διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήταν τα πάρτι που είχαν συχνά «χρώμα» αφρικανικό, αφού τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι θαμώνες έβαφαν το πρόσωπό τους με έντονα χρώματα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Κάποιες φορές αιθέριες υπάρξεις ντύνονταν Χαβανέζες, ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο άτυχος Anest Muiruri δεν έχανε την ευκαιρία να βγάζει φωτογραφίες με τις καλλονές που διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Ολα αυτά δεν είχαν περάσει απαρατήρητα από τη 42χρονη, η οποία είχε νιώσει έντονο το τσίμπημα της ζήλιας στην καρδιά της, κάτι που προφανώς δεν κατάφερε να ελέγξει και έγινε η τραγωδία. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μάλιστα είχε σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφοιτώντας το 2001.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...