Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ,...

Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι...

Παρέλαση VIP για χάρη της Σάικ

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόσωπο της βραδιάς σε πάρτι γεμάτο μουσική και κέφι.

Η Ιρίνα Σάικ ανέβασε επικίνδυνα τη θερμοκρασία στην παραλιακή. Η μελαχρινή καλλονή παρευρέθηκε σε glamorous event την Κυριακή το βράδυ και έκλεψε την παράσταση με την ομορφιά της, τη γοητεία της και την απλότητά της.

Στο μεγάλο party που διοργάνωσε το MTV το μοντέλο, που αποτελεί την ιλουστρασιόν φαντασίωση χιλιάδων αντρών, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας. Το εκρηκτικό μοντέλο ήρθε στη χώρα μας ύστερα από πρόσκληση του Χάρη Σιανίδη. Η διάσημη καλλονή, που τον γνωρίζει, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περνάω τέλεια, έχει υπέροχο καιρό και το να βρίσκεσαι στην Ελλάδα είναι μόνο ευχαρίστηση. Είναι μια όμορφη χώρα, με πλούσιο πολιτισμό και υπέροχα μέρη. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Αθήνα, αλλά είχα έρθει πριν από δύο χρόνια για διακοπές στα νησιά και το ευχαριστήθηκα. Θεωρώ πως είναι το πιο όμορφο μέρος για διακοπές».

Οταν η Ιρίνα Σάικ ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που ο σύντροφός της Κριστιάν Ρονάλντο είναι ένας αστέρας του ποδοσφαίρου, απάντησε με χιούμορ: «Μα κι εγώ είμαι μεγάλη σταρ!», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νιώθω υπέροχα γι’ αυτόν». Αν και δήλωσε «δεν σχολιάζω την προσωπική μου ζωή», όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται κατά καιρούς σχετικά με αυτήν, απάντησε: «Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα βιβλία και γι’ αυτό δεν έχω χρόνο να διαβάζω περιοδικά. Αν κάνεις μια τέτοια δουλειά, πρέπει να είσαι θετικός. Πολλοί άνθρωποι σε ζηλεύουν και θέλουν να σε μειώσουν».

Φυσικά από το λαμπερό πάρτι δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν πρόσωπα από τον χώρο της σοουμπίζ, μεταξύ αυτών η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Στικούδη, η Στέλλα Δημητρίου, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Τζένη Θεωνά και ο Μάκης Τσέλιος. Μετά το πάρτι η Ιρίνα διασκέδασε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ενώ χθες μαζί με τον Χάρη Σιανίδη επισκέφτηκε την Ακρόπολη.

54f89g7Κατά την παραμονή της στη χώρα μας η Ιρίνα Σάικ δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει τους εκατομμύρια followers της σε Facebook και Twitter για το πώς τα περνάει. Δεν σταμάτησε λοιπόν ν’ ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με φόντο τον πανέμορφο ελληνικό ουρανό, ενώ, όπως είναι φυσικό, επισκέφτηκε και την Ακρόπολη: «Ημουν τόσο τυχερή που επισκέφτηκα αυτό το υπέροχο μέρος, την Ακρόπολη! Η Ελλάδα ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου! Την αγαπώ, την αγαπώ, την αγαπώ! Λατρεύω αυτή τη χώρα και τους εκπληκτικούς της ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ιωάννα Λίλλη έσπασε τη σιωπή της

Με ένα εντυπωσιακό μάξι βραδινό φόρεμα η Ιωάννα Λίλλη ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο λαμπερό πάρτι. Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, που εμφανίστηκε χωρίς τον σύζυγό της, καθώς εκείνος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παρευρεθεί, μίλησε στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή λέγοντας πως είναι τρισευτυχισμένη.

Οπως δήλωσε, πλέον ασχολείται με το μεγάλωμα των παιδιών της και τα οικιακά, πράγμα που της αρέσει πολύ. Ξεκαθάρισε πως ήταν επιλογή της να τα αφήσει όλα πίσω και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, αν και παραδέχεται ότι της λείπουν κάποια πράγματα από τη δουλειά της, όπως οι φίλοι της. Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δουλειά είπε «ποτέ μη λες ποτέ», αλλά αυτή τη στιγμή ούτε που το σκέφτεται ή την ενδιαφέρει. Η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το πάρτι αυτό, καθώς το διοργάνωσε ο πολύ καλός της φίλος και pr man Χάρης Σιανίδης.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...