Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προβλέψεις για 17/4

ΚΡΙΟΣ: Οι έντονοι ρυθμοί σάς έχουν κουράσει και έχετε πραγματικά την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Απολαύστε την οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά που προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ετσι θα νιώσετε πολύ ικανοποιημένοι και ανανεωμένοι ψυχικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας για κοινωνικές επαφές είναι έντονη και αρκετά πρόσωπα θα θελήσουν να απολαύσουν τη συντροφιά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε συντροφιά με αγαπημένους σας φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια νέα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπεριφορά σας είναι αρκετά περίεργη, καθώς η λογική και το συναίσθημα βρίσκονται σε σύγκρουση. Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά. Αποφύγετε τις διενέξεις και αποδείξτε την αξία σας με τη συνέπεια και το έργο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευχάριστες συμπτώσεις θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Χάρη στην εσωτερική σας αρμονία, έχετε τον σωστό συντονισμό κινήσεων που οδηγεί τα βήματά σας στην επιτυχία. Ειδήσεις από άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή ζουν αρκετά μακριά σας θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ έντονα κι έτσι μπορείτε να αντιλαμβάνεστε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και προσαρμόζετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας απέναντι τους. Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστούν τα αισθηματικά σας, καθώς η επικριτική σας στάση και η περίεργη διάθεση του συντρόφου σας εύκολα μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Επιστρατεύστε την υπομονή σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Καλοί φίλοι θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Χάρη στις ικανότητές σας και τη διάθεση που δείχνετε για συνεργασία, αφήνετε εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η σημερινή μέρα είναι ακόμα ιδανική για να ασχοληθείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας και τη γενικότερη φροντίδα του εαυτού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, καθώς θα περάσετε πολύ όμορφες και ξεχωριστές στιγμές με τον σύντροφό σας, που θα οδηγήσουν τη σχέση σας σε νέους ορίζοντες. Οσοι είστε μόνοι σας μπορεί να κάνετε μια νέα, αξιόλογη γνωριμία που θα σας καλύπτει ουσιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε αρκετά εσωστρεφείς και είναι δύσκολο για το περιβάλλον σας να σας πλησιάσει ουσιαστικά. Αναμφίβολα οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών ήταν πολύ έντονοι, γι’ αυτό χρειάζεστε λίγο χρόνο καθαρά για εσάς. Δώστε όμως μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να μιλήσετε ελεύθερα και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα. Θα μάθετε κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο που προσφέρετε αλλά και από τη συνολική σας στάση στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά ένας αποτελεσματικός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε, ενώ δεν αποκλείεται κάποια έκτακτα ποσά να έρθουν στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η γοητεία σας είναι πολύ έντονη και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας αντισταθεί. Ετσι μπορείτε εύκολα να κάνετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας πραγματικότητα και να ζήσετε όμορφες και πολύ έντονες στιγμές. Αρκεί να προχωρήσετε με την ανάλογη αυτοπεποίθηση και θα καταφέρετε τα πάντα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...